lørdag 8. september 2012

Utstilling på Sunndalsøra 28.04.12

Lørdag var utstillingssesongen 2012 endelig i gang. Jeg stilte Miika, Elin og Cayzi, og Guro Hindseth stilte Chanti. Det har bestandig brukt å være solskinn og nydelig vær på vårutstillingen på Sunndalsøra, men slik var det ikke denne dagen. Det var skikkelig surt og iskald vind. Ikke så mye som minnet om at mai du skjønne milde var rett rundt hjørnet. Vi hadde med oss utstillingstelt, så vi berget oss nokså bra  Det var opphold først på dagen, og det var veldig greit når vi gikk i ringen. Cayzi klarte å bli BIR blant 6 valper og skulle møte i grupperingen, så vi måtte vente i mange timer før vi kunne reise hjem.
Vi kom ikke inn i grupperingen før nærmerer halv fire, og til den tiden var det begynt å regne istapper  . Heldigvis fikk vi kjørt bilen nær ringen, så vi kunne sitte inne i den og varme oss mens vi ventet. Da det endelig ble vår tur til å gå inn i grupperingen, var det søkkvått i gresset, og det høljet ned. Guro hjalp til med paraply så godt som mulig, så ikke både jeg og Cayzi skulle bli klissvåt. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Lille Cayzi brydde seg fint lite om det dårlige været, og gikk og stod som en prest i ringen. Jeg var utrolig fornøyd med henne, og det var heldigvis dommer Anne Marie Haugsten også. Cayzi ble BIG 2. Gjett om matmor ble overrasket og glad da:)
 
Guro og Chanti venter på å komme i ringen. Det var utrolig greit å ha med utstillingstelt når det var så kaldt den dagen.

De første som skulle inn i ringen var valpene, og Cayzi skulle delta på sitt nestsiste valpeshow. Hun er så flink å fin å ha med i ringen, og hun ble faktisk BIR. Morsomt var det at Miika`s sønn Shiraz ble BIM. Han er bare fire mnd, så det var skikkelig godt gjort. Gratulerer så my Kristin:) Dommer for tibbene denne dagen var Ashleigh Griffin fra Irland.

Neste som skal inn i ringen er Guro og Chanti. Han stiller i åpen klasse. Det er nå 2 år siden Chanti har vært i utstillingsringen, så jeg var spent på hvordan det gikk. Jeg hadde ingen grunn til å være bekymret, for Guro handlet Chanti som om hun aldri hadde gjort noe annet. Dette var aller første gang Guro var i utstillingsringen, så jeg var skikkelig imponert. Se flott hun har stilt han opp her

Chanti oppførte seg eksemplarisk i ringen, så han har ikke glemt gamle kunster. Guro gikk på fint med han

Så var det Miika sin tur, og han gikk i Champion klassen. Miika er flink og stødig på utstillinger, så det gikk bra med han. Han fikk Ex 2chk CK og 4BHK.

Til slutt var det Elin sin tur. Da jeg meldte Elin på utstillingen hadde hun tykk fin pels, men den var borte da hun skulle i ringen. De siste to ukene har pelsen ramlet av i store dotter. Slik er det ofte med tisper. Jeg vurderte om jeg skulle la være å stille henne, men fant ut at det var god trening for henne. Det er utrolig lenge siden hun har vært på utstilling. Elin fikk Excellent, og det er vi fornøyd med. Her er det Torbjørn med Sofie som står bak oss. Sofie ble beste tispe, fikk cert og ble Norsk Utstillings Champion denne dagen. Gratulerer så mye.

Guro og familien er forverter til Chanti, og han kunne ikke hatt det bedre. Han er en liten søting med stor personlighet.
 
Cayzi stilte i den regnvåte grupperingen med godt mot, og ble belønnet med BIG 2. Bildene måtte vente til vi kom hjem, så her er hun med BIR sløyfa og ei krøllete BIG 2 sløyfe. Både den og Cayzi var dyvåt når vi var ferdig i ringen. Jeg også selvsagt:)

Ingen kommentarer: