mandag 30. mars 2009

Nå prøver jeg også å legge inn større bilder

Har endelig funnet oppskriften på hvordan jeg kan ordne bloggen slik jeg vil ha den.

022 (1140 x 760)

7 kommentarer:

Kristin sa...

Så flink du er da:-)

Havfruen sa...

Se her ja Bente:) Ble det WLW?

Stilig..
Her er det kommet mengder med snø i natt. Men nå er det mildt..
Ha en fin dag på Oppdal:)

Bente sa...

Det ble WLW ja. Kjempegreit program å bruke. Lurer enda på en par ting da he he som jeg må prøve å finne ut av etter hvert. Vet du kanskje hvordan jeg kan få andre farger på bakgunnen enn de som er på fargekartet. Finner ikke noen jeg er helt fortrolig med.

Havfruen sa...

Hei igjen...tror det er noe som heter for bland farger..tror jeg. Da kan du lage fargen selv. Vedr. lik størrelse, jeg drar i de i høyre hjørnet til de ser like stor ut bare. Tror du kan ha de enda større..mine er iallefall det. Det kommer vel an på malen man har. Jeg bruker Minima. Du kan ikke bruke Stretch med WLW. Der er det HTML som gjelder..
Kor døktig vi bli gitt:)

Bente sa...

Jeg vruker minima jeg også. Jeg har utvidet den til 880 pixler. Det kan hende du har din enda bredere. Dette er en grei størrelse foreløpig tenker jeg. Når en først har funnet ut hvordan en fikser på ting kan det fort bli forandring igjen;) Det eneste jeg fremdeles ikke er fornøyd med er fargen på bakgrunnen. Klarer ikke å finne noe jeg liker 100%, men akkurat det er typisk meg da hehe. Uansett så er jeg veldig fornøyd nå, så nok en gang takk skal du ha:)

Anne-Berit sa...

Se her ja,her har du laget større bilde,ble fint dette.Flott at du fikk ei "oppskrift" du syntes var grei.
Ha en fin dag!

Havfruen sa...

Det med farge er vanskelig. Jeg sliter i de bloggene som har sort bakgrunn med liten skrift. Jeg bruker briller foran pc`n men er ikke tilnærmet blind:) da sliter jeg..
Idag har det vært vår her. +6 og sol..utrolig deilig!!