fredag 13. mars 2009

Nydelig vær i dag og tur opp i Dindalen

Dagen i dag begynte ikke så bra værmessig, men da klokken nærmet seg tolv ble det strålende solskinn. Når en har fri på en slik dag må en selvsagt ut på tur. Solfrid, ei venninne av meg hadde heldigvis akkurat samme planer, så da bar det av gårde opp i Dindalen. På sommeren er det vei opp dit, men på vinteren må vi bruke bena. Når ungene var små gikk vi ofte her på ski, men med tre små hunder er det mest praktisk å gå på bena. Fra Blokhus der vi parkerte bilen og helt opp i Dindalen er det mest oppover bakke, og det betyr fin trim:) Vi hadde en veldig trivelig og flott tur. Jeg og hundene. Gjør et forsøk på å få alle til å smile pent til kameraet, men må bare gi opp. Solfrid er så heldig å få låne Chanti. Hun bruker å gå med han når vi er på tur. Her er vi kommet ganske høyt til fjells. Det var noen skyer på himmelen, men sola er ikke langt unna. Flott setergrend. Vår seter ligger øverst oppe her, men vi bruker den ikke så veldig mye. Solfrid og Chanti med setergrenda i bakgrunn. Enda et forsøk på å få hundene til å stille seg pent på bildet. Gikk ikke bra denne gang heller. Det er faktisk lite snø i Oppdalsfjellene nå, og det finnes en del bare flekker. Solfrid er ikke akkurat overbegeistret for hunder, men disse er så små og hun hjelper meg gjerne med dem når vi er på tur.

4 kommentarer:

Kristin sa...

Ser dere har kost dere i dag både du og hundene. Ha en riktig god helg!!!!

Anne-Berit sa...

Så fin tur dere hadde i flott turterreng.Kjekt at dere kan gå på bena oppover der.Hundene er utrolig spreke til å være så små.
Er ganske overrasket over hvor lite snø dere har,mindre enn vi har,og vi har ikke spesielt mye i år.God helg!

Anne Grete sa...

Å du store så mye snø det er der enda . Her forsvinner den i rekordfart nå og det spretter grønt i blomsterbedene .Men prisen er og 24 skitne små hundeføtter !!!!!!som må tørkes av før de skal inn

Havfruen sa...

For en deilig tur. Godt å gå tur med venninder og la skravla gå.
Greit med små hunder hvis venner ikke er overbegeistret for hund. Major med sine slingser og hopp merkes så til de grader:)