tirsdag 3. mars 2009

Valpeshow i Frænahallen 01.03.09

Vi hadde en trivelig dag på valpeshow søndag. Mange koselige folk å treffe og resultatet var jo ikke å forakte heller egentlig:) Britt Eriksen som bor på Oppdal har vært med meg på mange valpeshow nå i vinter. Hennes tibbegutt Tico er omtrent like gammel som Lona. Denne gangen reiste vi til Møre for å delta på valpeshow, og der traff vi på Kristin og noen Frei venninner. Kristin stilte lille nydelige Izzy som er Miika sin datter, og hun var så flink i ringen. Lona ble beste tispe, men Izzy var hakk i hæl. Veldig artig var det. Lona ble BIR og BIG3. Hun gikk så fint i ringen og stod veldig bra på gulvet. Egentlig imponert over hvor tålmodig hun er når hun står oppstilt, for det kan ta utrolig lang tid før dommeren har bestemt seg. Særlig i grupperingen. Men hva gjør det vel om det tar litt tid når en ender som nr 3 i gruppe 9, og får med seg ei nydelig gul sløyfe. Her er Britt med Tico som ble BIM og jeg med Lona som ble BIR. Dommer var Bjørn Stene. Bildet ble tatt på lang avstand så det er ikke akkurat av kjempe kvalitet, men det viser hvor pent Lona står i ringen. Er jo litt stolt av lille flinke pia mi:) Izzy deltar på sitt første valpeshow. Hun var så nydelig og flink i ringen. Se så pent Kristin får henne til å stå her. Gleder meg til å se henne videre fremover.

6 kommentarer:

Anne Grete sa...

Så fine som de er begge to , skjønnheter ...:)

Kristin sa...

Gratulere masse med de flotte resultatene på Lona Bir og Big 3 i en så stor gruppe er jo supert. Og må jo si meg enig i at begge jentene var flinke. Selv om lille Izzy hoppet litt inne mellom hun gikk fint hehe.

Havfruen sa...

Masse gratulasjoner herfra. Artig :) Men jenta er flott og ikke minst flink.
Dette måtta vi trent på ja..Stå i ro!
Her er det vår i dag å, herlig. Håper det er mildvær på Oppdal også!

Vibeke sa...

Nydelige jenter både Lona og Izzie. Kjempeflott å klare å hevde seg i gruppen. Gratulerer så mye!

Anne-Berit sa...

Gratulerer med flotte resultater på Lona.Hun er jo proff i ringen allerede,og så nydelig som hun er.Blir spennende å følge henne videre.Lykke til:o)

Wenche Kildahl sa...

Grattis med BIR og BIG 3 på Lona!!!
Fin jente, og jeg synes at Izzy også er ei nydelig lita pia :-))