mandag 16. mars 2009

Hurra for scooterspor...

Denne helgen har det vært rett og slett nydelig vær. Perfekt vær på et vintersportsted som Oppdal, med mellom -5 og -10 grader om natta og full sol om dagen. Det at det er så kaldt om natta gjør at snøen holder seg og det blir godt skiføre....for de som går på ski iallefall:)) Jeg for min del foretrekker som nevnt tidligere å gå på fotan, siden jeg gjerne vil ha mine tre små tibber med på tur. Lørdag og søndag har jeg gått turer i nabolaget, rettere sagt på andre siden av elva og litt opp på fjellet. Takket være at noen snille ungdommer kjører scooter, blir det rene autostraden for meg å gå på:)) Jeg og Tibbene koser oss i finværet. Vi gikk langt innover og brukte noen timer på turen. Sjekk den scooterløypa her da. Bedre vei finnes ikke, og det er ingen trafikk her. Det er så kaldt på natta og scootersporene er så harde, at vi går ikke gjennom snøen i det hele tatt. Det er nokså bratt å komme hit, men når en først er oppe er det strake veien. Miika gutten. Flott natur rundt oss. Det er en del furuskog der vi gikk, og det er nydelig med de hvite fjellene og den blå himmelen i bakgrunnen. Nydelige lille Lona. Det er mange spor etter dyr her oppe, særlig elg. Hundene er ivrige når de ser de og vil gjerne utforske litt. Lona er bare 7 1/2 mnd, men hun går som en helt. Her er utsikt mot stor"hånnet" (hornet), som de kaller fjellet for. Det ligger på andre siden av dalen, og er et populært mål på vinteren av skigåere og sommeren av fotturister. Det er et godt stykke og ganske bratt å komme seg opp. Jeg har gått dit på ski og hatt med meg en Tibbe. Det var ingen problem. De er tøff disse små:) Miika står og ser utover morken. Det kalles for Morken der vi var. Det er noen bare flekker å se her og der. For meg som bor på fjellet ser jeg på det som vårtegn. Er ikke så bortskjemt med krokuser, og annet fint som kommer opp av jorda på denne tiden av året:) Flott terreng her oppe på Morken. Det er mange myrer, og om høsten er det flust med multer å finne her. Denne gangen var faktisk Bjørn med meg på tur. Ikke hverdagskost det:)) Her er brua mellom oss og naboen bort i Svartøien. Denne brua må vi over for å komme dit vi var på tur. Den er temmelig gammel og det er mange som ikke tør kjøre over den med bil. Naboene våre kjører over den hver dag for å komme noen plasser, så det er egentlig ikke noe problem. Det er elva Driva som renner mellom gårdene våre.

4 kommentarer:

Havfruen sa...

For noen bilder du deler med oss. Flott natur du omgir deg med må jeg si. Oppdal har vel mye snø enda..det har faktisk Trondheim å. Ja takk og pris for scooterspor..så vi som ikke går på ski kommer oss ut:)
Artig å se bilder fra turene med bikkjene dine.
Kos deg med bikkjer og flott natur!
(er hjemme igjen etter 1,5 uke på hytta..bra det snart er fredag og jeg kommer meg utover igjen:))

Anne Grete sa...

Dette minner meg om påska , og det er stor forskjell ja i snømengde i forhold til her . Idag har det regnet en del og da ser vi formelig hvordan bakken titter frem . Mars er ikke min mnd da her ute ved kysten , brunt og grått og svart og vått....venter på april, da blir det litt mer "freshe" farger

Elisabeth`s Tibbe Blogg sa...

Det var jo som det skulle vert påseke. Jeg fikk i verfall påske steming av å se på dine vakkere vinter bilder.. For ett herlig tur område du har å bruke..

Anonym sa...

A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片