søndag 15. mars 2009

Vår "lille" kattepus Burre

Kan vel ikke akkurat kalle han liten kanskje. Han og broren Mattis, som er helt beksvart er utrolig store. Naboen savnet katten sin for ei stund siden, og når han så Burre fleipet han med at katten vår måtte ha spist opp deres katt:))Vel Burre er glad i mat, men det går helst på katte og til nød hundefor. Burre og Miika. Hundene og kattene hos oss går greit sammen, men vi kan ikke akkurat kalle de for verdens beste venner. Kattene er bort i mot 12-13 år gammel, så de var godt voksne når hundene kom i hus. Egentlig er jeg litt forbauset over at det går så bra som det gjør, og at kattene tolererte hundene så godt etter hvert som de kom i hus.

5 kommentarer:

Kristin sa...

Haha kattene er jo større en hunden, spørs om det er mye mus på Oppdal:-)

Havfruen sa...

Ah..herlig å se. Hvis de får ordne opp selv seg imellom går det som regel greit. Jeg hadde også katt når Major kom i hus. Lille søte Tutsi. Hun forsvant sporløst 18. august ifjor. Leita og leita men..

Burre var jo et skjønt exemplar av en katt, jeg har en forkjærlighet for røde katter.

Regner med du kosa deg med Nina i dag:)
Vi reiser hjem imorgen:( da er herligheta over for denne gang. Men vi er plutselig tilbake. Nå er hyttesesongen igang.
Klem herfra:)

Anne-Berit sa...

Jeg vet jo størrelsen på Miika,så den katten var stor ja.Artig med både hund og katt,hadde det en gang vi også,og de var virkelig verdens beste venner.Ha en fin mandag:o)

Wenche Kildahl sa...

Artig å se! Min mor har katt, men den er redd hundene mine. Hopper opp på bord og andre høye plasser, når vi kommer på besøk. Så det er ikke verst at de går så godt i hop når kattene var voksne når hundene kom!

Anne Grete sa...

Har hatt katt jeg og i alle de år , men de siste ble påkjørt og da bestemte jeg meg for at jeg kunne ikke få tak på noe nye . Har stor forkjærliget for røde katter .Har hatt ei colourpoint perser( kremfarget kropp/m svart maske + bein og hale )aldeles nydelig. Hun gjorde det knallgodt på utstilling på Melhus en gang :)Så hadde hun så nydelig navn ,må skrive det : Candle in the Wind :):)