fredag 13. mars 2009

Nina to måneder

Nina vokser og blir bare skjønnere og skjønnere. Forrige helg hadde vi henne hos oss og det var kjempekos. Hun er så blid og lett å ha med å gjøre. Litt lur her Hun smiler som oftest den lille prinsessa. Her sitter hun på mammaen sitt fang og er blid og glad. Hun elsker å få oppmerksomhet og at vi prater med henne. Her er en til som har funnet ut at smokk er tingen. Etter at Nina var dratt fant Miika denne på gulvet, og da er det kos. Den er til og med rosa:)

6 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Helledussen så nydelig,og som hun har vokst siden sist du viste bilder av henne.Herlig med barnebarn,livets dessert som de kalles.
Neste måned skal vi i konfirmasjon til vårt nest eldste barnebarn i Kristiansund.Gleder meg til det.Artig bilde av Miika,en liten suttegutt.God helg!

Kristin sa...

hehe har han skiftet side eller Miika. Så mye lille Nina har voks da hun er bare helt nydelig.

Anne Grete sa...

Her var mye søtt å se :)
Jeg liker godt de tykke /kraftige beina til Miika

Vibeke sa...

Så herlig lille Nina er! Men Miika var også veldig herlig her...:-) Måtte le da jeg så ham med smokken.

Havfruen sa...

Herlige bilder av lille Nina..som har vokst mye siden sist vi så henne. Enig med Anne-Berit, barnebarn er livets dessert:)

Men ikke mindre søt Miika med smokken må jeg si:) Stilig..

Wenche Kildahl sa...

:o)))))) Så nydelig og stilig! Først nyyydelige bilder av lille Nina! ( Fint navn!) og så det av Miika og smokken. kjempefint bilde! Og han er en barsking, den samme karen!