søndag 4. april 2010

Advarsel….her blir det mye Nina fra ei stolt bestemor:)

Nina har vært hos oss fra skjærtorsdag til påskeaften. Skal si vi har kosa oss med henne. Valpekassen til hundene var meget påpulær, fryktelig artig å klatre ut og inn av den.

023 (1063 x 622)

Heisann får jeg komme inn ser det ut som om Elin tenker. Må innrømme at jeg er litt imponert over Elin. Til tross for at hun overhodet ikke er vant til småbarn, gikk det veldig greit med henne og Nina. Det viser for et godt gemytt hun har.

032 (1140 x 760)

Ei lita tøtte som akkurat har lært seg å gå noen skritt. Veldig artig å trille på dukkevogna. Nina er aktiv hele tiden og kan slite ut hvem som helst. Men for et humør og ståpåvilje skal en lete lenge etter. Det er aldri sutring eller skriking når hun ikke får til noe, da er det bare å prøve igjen.

041 (1140 x 760)

De samarbeider godt hundene og Nina. Hundene drar opp votter og Nina syntes det er fryktelig artig å ha dem på seg. En liten fight mellom Lona og henne om hvem som skal leke seg med votten:)

043 (1140 x 760)

Hun har virkelig lagt sin elsk på disse. Skal ha dem på seg.

049 (1140 x 760)

Heisann her var det visst stopp, slutt på gulvet. Det er hunder og unger i skjønn forening hos oss. De fungerer veldig godt sammen. Nina er ikke den som for enhver pris skal henge seg på hundene hele tiden, og de flytter seg gjerne om hun kommer for nær. Uansett så følger vi med hele tiden, det er tross alt dyr det er snakk om selv om de er små.

4 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Så heldig du er som har hatt lillegullet på besøk.Ei skjønn lita tulle er hun,og hun ser veldig blid ut.
Det var litt av en valpeseng du fikk,de får det flott valpene som kommer til hos dere.
Vi har hatt vårt nest eldste barnebarn fra Kristiansund på besøk,sammen med en kompis av han.Kjekt å ha ungdommer i huset noen dager,men i kveld reiser de,så da blir det stille her igjen.
Ha en fin kveld,og nyt siste rest av påsken.Klem herfra:o)

Anne Grete sa...

Heisan og takk for titten på fine bilder også nedenfor her . Lykke til med Elin , fin tispe , voksen og har roet seg i den alderen .
Ja , man skal alltid tenke barn og hund og varsomhet .
Jeg har jobbet hele påsken og har min første fridag i dag , slik er helsesektoren , og det blir ikke mindre å gjøre for å si det sånn .
Men vi har nå vært ute og ryddet rundt huset i godværet :)

Kristin sa...

Herlige bilder Bente og jeg skjønner godt av bestemor er stolt for en flott liten jente:-)

Kristin sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.