lørdag 3. april 2010

Ei ny vakker Tibbedame har flyttet inn hos oss.

Drømmen om Elin, den sangen tenker jeg på når jeg ser det nyeste tiskuddet på stammen vår. Ja hun kalles Elin, men det egentlige navnet er Bergrabben`s Ophelia. Og hun er faktisk en drøm, for maken til tillitsfull og behagelig hund skal du lete lenge etter. Hun har gått rett inn i flokken som om hun alltid har vært her. Hun har godtatt oss som nye eiere uten problemer, og legger seg inntil oss når vi sitter i sofaen for å kose. Gunvor og Sigurd kjørte fra Mellerud i Sverige og møtte meg på halvveien for å overlevere henne til meg. Så skjærtorsdag kjørte jeg til Elverum på et grusomt slapsføre, men det var verdt det. Etter ei koselig stund sammen med Gunvor og sigurd, og deilig lammestek på Elgkroa bar det hjemover igjen.

004B

Elin er fem år og kommer opprinnelig fra Bergrabben Kennel. Hun har bodd på en annen kennel i Sverige siden den gang. Da Gunvor spurte om jeg ville overta Elin da den forrige eieren ikke kunne ha henne lenger, var jeg ikke sen om å si ja. Hun er ei utroig vakker og elegant Tibbedame, og jeg gleder meg til å ha henne med på utstillinger etter hvert. Vi er allerede blitt veldig glade i henne, og jeg er utrolig takknemlig for at Gunvor har betrodd henne til meg. Vi skal prøve å gi henne et godt hjem med mye kjærlighet og kos. Disse bildene har Gunvor tatt av henne før hun kom til oss.

kajaogelin6

Elin er søster til Kaja som er mor til Lona. Så nå er tanta Elin flyttet hjem til oss:) Her er Elin til venstre og kaja til høyre. To vakre Tibbesøstre.

006B

Elin var tre uker på Bergrabben kennel hos Gunvor og Sigurd før jeg hentet henne skjærtorsdag. Her har Gunvor tatt bilde av henne og Sara som er mor til Miika. De to er også i familie og slettes ikke ulike. Elin er faktisk i familie med alle tibbene her i huset, så hun er kommet til tykkeste slekta:)

107 (1140 x 760)

Hun har virkelig fått taket på karene i huset. Det første hun gjorde når hun kom var å hoppe opp i sofaen og legge seg ved siden av Bjørn. Hun var ikke snauere når Martin kom hjem. Der var det kjærlighet ved første blikk, og gjett om hun har smeltet dem.

1 kommentar:

Anne-Berit sa...

Gratulerer med den nydelige lille frøkna.Hun så ut som en skikkelig kosehund.Ser ut som hun har funnet seg godt til rette hos dere.Du må ha masse lykke til med henne,Bente.Klem fra Anne-Berit:o)