mandag 7. desember 2009

Julestemning….

032 (1140 x 760)

For akkurat ei uke siden var det nydelig julestemning ute, og snøen lå tung i trærne.

001 (1140 x 760) 

Tanken var vel å få tatt et skikkelig julekort bilde, men jeg var ikke riktig fornøyd. På bloggen derimot kan de få komme da:)

002 (1140 x 760)

Mye mer spennende å gnage på greinene enn å stille seg pent for fotografen

026 (1140 x 760)

Miika og Chanti var ikke helt forlikte når jeg skulle ta bilder, så det var håpløst å få stilt dem skikkelig. De båndene var heller ikke noe fine akkurat, men jeg hadde det travelt og ville ikke ta sjansen på å ha dem løse. Man vil jo gjerne gripe sjansen da alt virker bra til å få et perfekt julebilde, men det blir ikke bestandig som en håper. Når jeg kommer hjem fra jobb om dagene er det mørkt, så da er det ikke noe å tenke på. Får se til helga om en får det perfekte scoopet, ellers er det bare å lage julekort av gamle bilder.

034 (1140 x 760)

Herlig med nysnø. Dett var for ei uke siden. Siden den gang har det vært kaldt og mildt sånn om en annen. mest mildt kanskje. I tillegg har det blåst mye så det er ikke noe snø i trærne lenger. Akkurat nå er det nok mer julestemning inne enn ute:)

4 kommentarer:

Havfruen sa...

For en julestemning det var på disse bildene Bente:) Men å få 3 hunder flotte på et og samme bilde skjønner jeg er en utfordring, hehe. Vi styra fælt her forrige helg med det samme. Major ble kul umulig til slutt:) Photoscape ble redningen min. Der fikk jeg satt sammen bilder hvor vi alle så "normale" ut. Photoscape laster du ned gratis.

Herlighet så stor Nina har blitt. Ser det er fart i jenta ja. De er noen herligheter disse barnabarna, kosa meg sånn med Tobias i helga.
Ha ei flott uke på Oppdal, her finnes ikke en snøflekk og i dag skinte sola. Utrolig...
Klem fra meg i havgapet:)

Anne Grete sa...

Dette synes jeg var kjempefine bilder :) veldig stemningsfulle :)
Gleder meg på julekort :):)

Elisabeth`s Tibbe Blogg sa...

Så vakkre vinter stemmings bilder av hundenen .. Du er heldig som har så fin natur rundt deg å bruke til turer.. Tusen takk for hjelpen i kveld med bloggen min .. Jeg er kjempe fornøyd. Nå skal jeg vere flinkere til å oppdatere den å..

AnneKa sa...

Ja, her var det julestemning ute. Vi hadde det føste adventshelg men så kom det mildvær så nå er det bare superglatt ute. Skulle ønske vi fikk litt slik snø, det blir så mye lysere og koseligere. Men desember er jo koslig med alle lysene som folk pynter med. Men eg ser nå frem til at solen snur alikevel. Ha en fin førjulsuke!!!