mandag 28. desember 2009

Mye koselig besøk 3 juledag

Kristin og Per Gunnar kom kjørende fra Kristiansund på besøk til oss, for at jeg skulle få treffe valpene til Miika en gang til før de reiser til sine nye hjem. De er nå bra snille da:) Det er veldig koselig at de kommer iallefall. De hadde med seg på lasset Miika`s datter fra forrige kull Izzy, Queen, fire herlige små bamser eller valper da, og mammaen deres Kiara. Mine hunder er selvsagt superglad for å få slikt besøk:) Like etter at de var kommet strømmet det på med flere folk og Tibber. Tove og Geir kom med lille Magnus og begge Tibbejentene Snoopi og Shakira. Svigerfaren min Nils og niesen min Lisa kom også. Så her ble plutselig fullt hus med både to og firebente. Veldig trivelig var det og en fin romjulsdag.

Miika på teppet

Først må vi ha et bilde av den stolte pappa, Miika. Han ligger bare og tar livet med ro.

Marit og Lisa

Marit syntes det var ekstra stas når hun fikk besøk av søskenebarnet Lisa. Det er ikke så ofte de treffer hverandre nå. Begge syntes selvsagt det var stor stas med valpene Kristin hadde med seg. Det ble mye kos der.

Tove og Shakira

Tove som også er søskenebarnet til Marit og Tibbejenta Shakira.

Snoopi og Queen

Snoopi og Queen. Snoopi er Tove`s eldste tibbejente og Queen er den fødte dronning av Falkiaro:)

Kiara og Snoopi

Kiara og Snoopi hilser på hverandre. De er begge Alfa for hver sin flokk så her skal testes ut om de skal godta hverandre. Jo da, det gikk helt greit:)

Marit lisa tove magnus

Her sitter jentene og lille Magnus og koser seg. Ikke beste kvalitet på bildet, men det kommer med likevel.

Kristin

Kristin med Queen og for dagen “mammadalten” Chance.

Cara og chance

Som seg hør og bør må selvsagt bittesmå tibber også ut å gjøre fra seg. Greit å ha en terasse med litt snø på da. her er Cara og Chance

Cara med vektene

Cara har funnet Martin si vektstang. Ser ut som om hun roper “kom igjen gutta så løfter vi denne”:) Skal være enig i at denne vektstanga ikke har noe på terassen å gjøre midt på vinteren, men jeg løfter den iallefall ikke bort. Det får eieren gjøre, han som har muskler til det:)

Lona og valpene1

Lona falt veldig for de små valpene. Hun er jo 17 mnd selv nå (gurimæ, blitt stor jente allerede), og om ikke mange månedene kan hun faktisk få noen små selv.

Lona og valpene2

Her ligger hun og koser med dem.

Cara Candy hodet

Her er jentene Cara og Candy…

Chamito hodet chance hodet

og guttene Chamito og Chance.

Chamito står

Chamito er en spesielt staselig Tibbegutt syntes jeg.

2 kommentarer:

Havfruen sa...

Skal si du har hatt huset fullt:) Og så mange flotte søte hunder da..har du alle løse sammen? En nydelig gjeng:))

Du, den vektstanga...tipper den ligger der til våren:))

Ha en flott dag på oppdal, her er det -9 i dag. Flott vintervær.
Klem fra havet:)

Anne Grete sa...

Heisan , mange fine bilder her og så artig at så mange går godt sammen . Miika har preget 3 av valpene sine godt ser jeg .
Ang Amadeus så var han ventet på siden jeg spurete på planlagt kull i mars dette år . Jeg er veldig fornøyd med oppdretter der han er kommet fra når det gjelder holdninger moral og etikk rundt avl. De var så utrolig nøytrale og sendte bilder med opplysninger hele veien uten å påvirke i noen retning . Amadeus var den valpen jeg så på fra første stund , så trodde de han kunne få litt mye underbitt. Ved uke 7 ba jeg om bittbilde , og fikk et foto av det pangbittet, et fint og lite bredt saksebitt , DA visste jeg bare at han var den jeg ville ha . Håper han i fremtiden skal utvikle seg fint , han er en særdeles trivelig valp.:):)