torsdag 4. juni 2009

Bella på besøk 1 pinsedag

Rikke har vært på Bergrabben Kennel hos Gunvor og Sigurd og hentet hjem en liten valp. Ei helt bedårende lita tispe som kalles for Bella. Hun er søsteren til Lona fra kullet etter, så Rikke var selvsagt forpliktet til å ta seg en tur hit på Lønset med henne :) Hun fikk hilse på en og en av mine hunder så de skulle bli kjent. Hadde ikke gått an å slippe hele gjengen min løs på henne samtidig hehe. De kan være nokså hyper av seg til tider, i hvert fall når det er noe nytt. Det gikk så bra med henne sammen med mine at hun mer enn gjerne kunne fått blitt her hos oss. Selv om det ikke var riktig like varmt denne dagen som forgående dager, koste vi oss ute med vafler og kaffe. Veldig trivelig å ha Rikke på besøk.

108 (1140 x 760)

Her får Lona hilse på lillesøsteren Bella. De er så nydelige begge to.

015 (1140 x 760)

Nå er det Miika sin tur å hilse på den lille skjønnheten. Han blir jo stor i forhold til henne, men tok det heldigvis veldig pent. Han forstod at det var smart å ligge så han kom på samme høyde.

026 (1140 x 760)

Til slutt måtte Chanti også få bli kjent med lille Bella. Chanti er veldig glad i slike små valper og får besyttelses innstinkt med en gang.

013 (1140 x 760)

Rikke og Bella. De bor ikke så langt unna oss heldigvis….bare en ca 10 mil kanskje hehe, så da kommer de nok og besøker oss flere ganger. Neste gang får Chanel også bli med. Hun er ei snart to år gammel svart tispe og veldig vakker.

111 (1140 x 760)

For ei nydelig lita frøken. Her er det Blodheggen som blir pyntet opp av henne.

028 (1140 x 760)

De fikk springe en del løs alle hundene og leke seg. Vi passet selvfølgelig godt på Bella når de store kom i full fart. Det var forholdsvis bra vær og sol, så da var det godt å kunne gå til dammen å få påfyll av vann.

029 (1140 x 760)

Miika og Lona ved dammen. Miika var veeeeldig fristet til å hoppe ut i. Det vistes på hele han:)

119 (1140 x 760)

Storesøster Lona må selvfølgelig også fotograferes ved Blodheggen. Hun er jo min lille herlige skjønnhet.

007 (1140 x 760)

Ei sliten ung dame fant litt skygge i forkant av blomsterbedet.

035 (1140 x 760)

De trivdes godt i hverandres selskap de to småjentene.

039 (1140 x 760)

Se hvor godt Bella passet sammen med mine hunder. Det var bare så vidt at Rikke fikk henne med seg hjem igjen. Hun kunne mer enn gjerne fått blitt her. De var mye sammen inne i innhegningen så de fikk slappet av.

140 (1140 x 760)

Alle disse tre kommer fra Bergrabben Kennel i Sverige, Lona, Bella og Miika. Rikke kunne ikke fått bedre oppdretter enn Gunvor, og hun kommer til å ha mye hjelp og glede av henne fremover slik jeg har hatt.

5 kommentarer:

Kristin sa...

Nydelig lille Bella og selvsagt de andre 3 også :-) Gratulere Rikke med ny valp gleder meg slik til å se henne!!!! Fantastisk flotte bilder Bente som vanlig :-) Likte spesielt godt de bildene ved heggen og de ved dammen din. Rart ikke Miika tok seg en svømmetur hihi

Havfruen sa...

Å herlighet....så yndig og søt Bella var!! REsten av gjengen er jo også det da:) Skjønner godt du hadde problemer med å slippe taket på denne skjønnheten ja!!! Valpesjuka vokser:) Hund er et MUST!

Her fyrer jeg, surt og kaldt. Det bøtter ned...nå ønsker jeg meg sol igjen, så dagene kan tilbringes ute!!

Kos deg med hundene dine;)
Klem:)

Anne-Berit sa...

Jeg blir helt gåen når jeg ser disse vakre tibbene,og den lille snusken Bella var bare helt nydelig.Ingen tvil om at de trivdes i hverandres selskap,artig å se Miika legge seg ned for å ikke virke så stor sammen med lille Bella.Nydelige bilder!

Anne Grete sa...

Takk for titten på nydelige bilder :)Kombinasjonen hunder og fargerike blomster/ vekster er for meg alltid et blikkfang . Ønsker Rikke masse lykke til med nydelige Bella , synes hu har så mye likhet med ei Liza som Gunvor hadde :):)
Miika er en tibetansk "vannspaniel" han og som en god del av mine , spesiellt faren .

Anonym sa...

成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖