søndag 22. november 2009

Litt i drømmeverden enda…..

Det er på grunn av at den nyeste Twilight filmen “New Moon” hadde premiere på fredag. Jeg var selvsagt der, og i og med at det er en ungdomsfilm hadde jeg med to ungjenter som alibi. Vi trenger ikke nevne hvem som gledet seg mest:) Okey, jeg kan godt innrømme det…en eller annen plass i hjernen min har alderen stoppet på 16-17 år. Ikke hele hjernen håper jeg, men deler av den. I hvert fall den delen som angår bøker, serier og filmer. Så er det sagt, og jeg får bare leve med det og kose meg med det jeg liker.

Ellers så holder jeg på å lage ny hjemmeside, nesten ferdig så ta dere gjerne en tur innom chamiilon.com. Det har vært mye arbeid og en del gjenstår, men det er artig. Liker å skape nytt egentlig, men ikke riktig så artig med vedlikeholdet:)

002 (1140 x 760)

På lørdag var Britt og Tico på besøk. Det var veldig koselig at de tok seg en tur til oss ut i ødemarka.  Det høljregna når hun kom, litt av et førjulsvær. Vi brukte tiden med å vente på bedre vær til utstillingstrening og en kopp kaffe.

009 (1140 x 760)

Etter hvert ble det opphold og da skulle vi selvsagt ut på tur. Her er vi kommet opp i Morken, og hundene får seg en velfortjent hvil. Og selvsagt så får jeg en anledning til å ta frem kameraet.

013 (931 x 595)

Her sitter fra venstre Miika, Tico, Chanti og Lona. Det var et fryktelig føre så det var nesten med livet som innsats vi gikk tur. Speilblankt på veien, så vi måtte gå ut i kantene eller på gresstustene i midten.

027 (1140 x 760)

Hundene måtte selvsagt få springe litt løs. Det blir kanskje ikke så mye løping på dem, men de kan i hvert fall gå litt rundt å snuse. Her har Tico og Lona funnet seg en fin utsiktsplass.

032 (1140 x 760)

Chanti måtte også ta seg en tur opp dit. Selv om det var oppholds når vi gikk var hundene søkkbløte. Mye isvann i lyngen.

023 (1140 x 760)

Lona og Miika på snusetur. diss to er ekspert på å finne gammel saubæsj, så de får ikke gå så langt unna meg. Vi gikk en lang tur, og den tok ekstra lang tid på grunn av at vi måtte balansere for å ikke skli på isen.

044 (1140 x 760)

Litt spesielt vær til å være langt ute i november. For noen dager siden var det nokså kaldt, mens i det sistehar vært skikkelig mildvær med opp til +9 grader. Men selv med mange plussgrader er det altså isskutt og glatt. Vi har så vidt sola på besøk her nede i Øien på denne tiden, og her ser vi den forsvinne bak fjellet. Tåka begynner å sige på, og det begynner å bli mørkt  selv om klokka bare er 14:30. Det er ikke riktig så mørkt som det ser ut på bildet.

Været i dag søndag har vært noe av det samme, bare ikke det regnskyllet på formiddagen. Bjørn og  jaktkompisene har vært på jakt og desperat prøvd å få tak i en hjort eller to til. I år har det blitt dårlig uttelling på dyr her på valdet. Da elgjakta pågikk så de omtrent ikke en elg, nå når den er over har de sett 6 stykker bare denne helga:) Typisk. Jeg og hundene har vært og gått i skogen og sett etter juletre. Skal selvsagt ikke felle det enda, men hadde vært greit og sett seg ut ett.

2 kommentarer:

Havfruen sa...

Den filmen er datteren min å ser ikveld. Jeg er jo ikke oppdatert i det hele tatt på slikt:) Hjernen din har sikkert stoppet opp der hva fil og bøker angår bare, hehe...
Nydelig tur du har hatt, flotte bilder. Så skulle jeg så gjerne hatt noe av all den fine mosen dere har....til dekorasjoner og pynt:)
Majors steiner er i bukhula...derfor ekstra spent.
Kos dæ og klæm fra mæ:)

Anonym sa...

Ja, sannsynligvis sa det er