mandag 2. november 2009

Gratulerer Marit, nå blir det jobb i Disneyworld

Det er så artig at hun gikk gjennom nåløyet og blir en av dem som får jobb på Epcot senteret i Florida. Marit var på intervju i Oslo for et par helger siden, og fikk svar nå på fredag at hun hadde fått jobb der. Det var mange om beinet så jeg er riktig stolt av henne for at det gikk så bra. Gjett hvem som skal ned å besøke henne da:)

034 (1140 x 760)

Her sitter Marit og koser seg med den siste boka i Twilight serien, den leses på Engelsk selvfølgelig.  Ja mor og datter er like ville  etter vampyr filmer og serier. Mor kanskje en tanke verre da:) Får vel håpe et hun ikke treffer på en vakker vampyr borte i Amerika, for vi vil gjerne ha henne hjem igjen etter ett år. Tenk for en opplevelse det blir for henne og hvor mye det betyr videre i livet.

2 kommentarer:

Havfruen sa...

Å så herlig Bente:) Skjønner godt du er stolt. Utrolig spennende MEN noen vakker vampyr skal hun ikke treffe nei!! Hun skal hjem!!
Klart du skal besøke henne...tenk det da. Florida...
Vampyrfilmer kan jeg ikke se, da mister jeg nattesøvnen:)
Marit får en opplevelse for livet, helt klart!
Nydelige bilder i innlegget under av flotte hunder.
Major stresser endel på tur for tiden..40 kg muskel er ikke godt å gå med da. Skjønner ikke hva det er...
Men må trene med ham nå, hvis ikke går jeg av i arma og skulder.
Ha en flott morgendag:)
Klem:)

Anne Grete sa...

Gratulerer så mye til dere alle . Tenk for en opplevelse og mulighet for livet :) Bra jobba på interjuvet av den unge dame . Skjønner godt mor er stolt . Ja få håpe hun ikke blir forblindet av en ung vakker amerikaner :):) Da blir det laaaaaaaaaaaange turer for å se sine håpfulle :)