fredag 13. november 2009

Ei stund siden disse ble tatt

Jeg er visst ikke den kjappeste til å oppdatere bloggen for tiden, men her kommer i hvert fall noen bilder fra en tur vi hadde for snart fjorten dager siden. Da var det mildt og fint på Oppdal, i hvert fall i lufta. Noe is på veien og tidvis veldig glatt. Siden den tid har det vært veldig kaldt på Oppdal, opp i –14 grader…brrr... Men den dagen hadde vi en fin tur opp i Morken jeg og hundene, og matmor hadde kameraet med for anledningen. Det bruker forresten være med i mange anledninger. Tenk hvor mange bilder en tar av disse hundene våre hehe.

011 (1140 x 760)

Miika gutten. Det er enkelt å få flotte bilder av han, for han stiller seg selv så fint til rette. Han er jo også en staselig Tibbegutt, syntes jeg iallefall.

004 (1443 x 938)

Chanti og Lona. Det er bart og snøfritt på Oppdal enda…heldigvis:)

014 (1140 x 760)

Nydelige Lona. Jeg kan nesten ikke se meg mett på henne. Hun er så liten og søt og veldig jentete.

015 (1140 x 760)

Chanti og Lona enda en gang. Flott natur ikke så langt fra gården vår.

018 (1346 x 933)

Heisann, her var det god utsikt gitt.

033 (1426 x 985)

Miika trives godt ute på tur. Hjemme har han ennå ikke helt forstått hva varmepumpa er til. Han stiller seg under den og ser på når den beveger seg, og når den blåser på noe som beveger seg. Det blir til tider litt bjeffing mot den, så jeg gleder meg til han har funnet ut at den kommer til å være der hele tiden så det hjelper ikke å prøve å skremme den bort:)

039 (1140 x 760)

Det er litt is på vannpyttene. Jeg elsker å tråkke på isen så det skikkelig knaser:) Ikke noe barnslig nei.

042 (1140 x 760)

Et fint bilde av Miika i vakker grønn natur. Egentlig skulle han bare på do. Når Miika skal finne seg en plass som er verdig nok, må en finne seg i å ha tålmodighet. Veldig god tålmodighet. Det må være godt ute i grøfta, gjerne litt høyt gress og mange plasser må testes før den endelig blir godkjent. Så må han vandre frem og tilbake, minst ti ganger og rundt i rundt like mange ganger.

044 (1140 x 760)

Lona og Chanti er vant til å vente på at tredjemann skal bli ferdig med det nødvendige:)

047 (1140 x 760)

Enkelte plasser var det veldig glatt på veien med mye over vann som var frosset til is.

Må bare samtidig fortelle at nå har Marit fått dato når hun skal til Florida. 2 februar skal hun begynne å jobbe på Epcot Center Norway i Disneyworld. Tenk så spennende det blir for henne:)

5 kommentarer:

Havfruen sa...

Lykke til med Marit!! Nydelige bilder fra Oppdalsnatur og vakre hunder. Så snedig at dere ikke har fått snø? den har jo lagt seg mange andre plasser. ikke her da...her vil den blåse bort. Må kjøpe meg vindbriller av et eller annet slag. Får så såre øyne av vinden. men har jeg flyttet til havet? jepp:)
Ha ei flott helg på oppdal og stor klem fra meg...i havgapet:)

Anne-Berit sa...

Her var det mange fine tibbebilder,de er så vakre de hundene dine,tenk så heldig du har vært med hundene dine,så fine alle tre.Gøy å se hvordan en tibbe alltid må oppå en stein eller noe som den kan komme seg litt høyt på.
Gratulere til Marit som har fått drømmejobben:))

Kristin sa...

Dette var flotte bilder ja og artige kommentarer. Å ja jeg kjenner igjen noen av dette med godkjent do plass. Hehe

AnneKa sa...

Flotte bilder av Wow'ene, de er bare helt nydelige:) Tenke så kjekt å få reise til Disneyworld da, det må jo bare være drømmejobben for en ung jente. Heldig hun:))

Anne Grete sa...

Artig å lese om Mika`s jobb for å finne en "verdig " plass , akkurat slik er faren og + rundt og rundt i ring først...........
Mika er bare så fin og så maskulin , håper han snart følger i brorens fotspor , der hører han absolutt hjemme