lørdag 29. august 2009

Godt med frihelg…

Ja egentlig skulle jeg vel vært på Hundefestivalen på Støren denne helga, men jeg hoppet over den i år. Det er så mye opplegg hele tiden, at det er godt å rett og slett ikke ha noe spesielt på tapetet:) Kan vel ikke akkurat kalle det ei rolig helg for det, for her er det løpetid på gang. Ja det er midt i den verste perioden nå, og det merkes på Chanti og Miika. Må holde de langt fra Lona for tiden hehe. Så det er en del bråk og spetakkel, men det går vel over om noen få dager???? Håper jeg:) Er vel i grunnen greit at jeg hadde bestemt meg for å ikke dra på utstilling denne helga, for jeg har nok kommet til å hatt to stk. meget ukonsentrert gutter med meg:)

Men tross all sytinga og bjeffinga har det vært ei trivelig helg her,  med lille Nina på besøk. Hun har overnattet her fra i går til i dag, og da koser vi oss stort. Må bare innrømme at vi er litt tussete etter henne både jeg og Bjørn hehe.

001 (1140 x 760) 002 (1140 x 760)

Nina er blitt en mester på å kravle seg fremover. Går ikke an å slippe henne av synet ett sekund lengere. Her har hun klatret opp i hundesenga, men har vel ikke helt funnet ut hvordan hun skal komme seg ut av den.

003 (988 x 771)

Ei herlig lita frøken som snart er 8 måneder. Hun er virkelig blitt flink nå både på det ene og det andre området.

004 (935 x 573) 005 (916 x 577)

007 (916 x 572) 008 (936 x 612)

Lona er den heldige nå om dagan som får være mest oppe i stua. Miika og Chanti må nok holde seg litt i bakgrunnen:) Da er det artig å kunne leke litt med Nina i stedet. Lona vil gjerne “vaske” både fingre og ansiktet til Nina, og Nina vil gjerne prøve å få et godt tak i pelsen til Lona:)

014 (963 x 724)

En liten skjønnhet i rosa.

017 (1140 x 760) 018 (1140 x 760)

Nina har akkurat vært med på loftet og vekket onkel Martin. Da må det bli litt kos på stuegulvet etterpå.

4 kommentarer:

Kristin sa...

Skjønner godt dere er tussete etter henne jeg da:-) Hun er da bars så skjønn!!!

Anne-Berit sa...

Å,for en liten skjønnhet hun er,ikke rart dere er tussete etter henne.Artig i den alderen når de begynner å fare omkring ved egen hjelp,og du ser at de skjønner hva du sier og gir uttrykk for det.Onkel ser ut til å kose seg med henne han også.
Løpetid med to hannhunder i huset merkes sikkert ja.Stakkars guttan som har så deilig lukt i huset,og ikke får slippe til,sikkert frustreredne for dem.
Får du dem til å spise???
Blir vel godt både for dem og dere andre når løpetiden er over.
Ha en fin søndag:-)

Anne Grete sa...

Heisan , må være lik på farfar denne lille jenta . Hun har så blå øyne :) riktig så søt er hun:) Tiden har gått fort , synes ikke de er lenge siden det var babybilder .
Løpetid og 2 beilere ja , de synger vel i kor da...
Channa her har vært grei siden han har gått med bukse på og da fått være sammen med "jentene" da ble det ikke sutter heller . Men med 2 hanner blir det vel ei større utfordring antagelig :)

Wenche Kildahl sa...

Kor nydelig hun er. lille Nina! Kos deg en masse med henne. Og du har i likhet med meg... så MYE å kose deg med!