lørdag 8. august 2009

Brustranda Camping, Leknes

Et av målene mine med turen til Lofoten var som nevnt tidligere, hundeutstilling. Lofotutstillinga var på Leknes, og jeg hadde reservert hytte på Brustranda Camping 1 1/2 mil der fra. Det var virkelig flott og naturskjønt der. Hytta, eller det var mer et sjøhus (rorbu) som lå helt ned i sjøen. Dette var helt perfekt for meg som elsker sjøen. Været var desverre ikke det beste når vi kom fredag og heller ikke lørdag. Søndag ble det solskinn og varmt, men da skulle vi pakke sammen og dra videre.

Brustranda Camping (1140 x 760)

Brustranda Camping. Bildet er tatt fra terassen fra hytta sent på kvelden. Så vakkert at det er helt utrolig.

Miika Leknes (1140 x 760)

Miika utafor hytta.

Chanti Leknes (1140 x 760)

Chanti på samme sted.

Lona Leknes (1140 x 760)

Lona på terassen og speider ut over sjøen.

Utsikt camping Brustranda (1140 x 760)

Utsikt fra terassen. Sjøen er speilblank og fjellene speiler seg i den.

Måse på sjøen Leknes (1140 x 760)

Vakkert, vakkert:) Jeg elsker sjøen.

Edderkopp Leknes (1140 x 760)

En liten edderkopp på besøk:)

4 kommentarer:

Anne Grete sa...

Takk for titten på nydelige bilder fra Lofoten . Har et ønske om å komme dit en gang .Gratulerer med alle gode resultater på utstillingene og spesiellt LYKKE til på søndag :)

Kristin sa...

Nydelig :-)Gratulere med de flotte resultatene og lykke til i morgen
:-))))

Anne-Berit sa...

Kjempfine bilder,både av naturen og av hundene.Tipper de gjorde reint bord på utstillingene.Om 14 dager går Ranautstillinga og Vefsnutstillinga av stabelen i Mosjøen,og da skal vi stille Titti begge dagene.Så blir det Steinkjer 14 dager etter det igjen,kanskje vi treffes???.
Ha en fin søndag videre,og fortsatt lykke til med smågullene dine.
Klem fra Anne-Berit.

AnneKa sa...

Puh, der fant jeg deg igjen gjennom Anne-Berit's blogg :)))
Hadde alle mine linker liggene på favoritter på explorer og så skifta eg PC. Ikke lurt, så nå har eg laget bloggliste for å ikke miste noen ut av syne igjen. Har kost meg lenge her inne hos deg ikveld og det ble vist natt også, ja. Tibbene dine er bare så nydelige og det er veldig kjekt å se alle bildene dine og det du skriver. Ser du gjør det godt på utstilling og det må jo være kjempekjekt. Lofotentur har det også blitt, må bare innrømme at eg ikke har vært nord for Bodø så det var moro å se bilder. Og ja, Gratulere som bestemor! Nydelig lita tulle. Nå er du på blogglisten min både med denne bloggen og hagebloggen så nå mister jeg deg ikke igjen:))))

Masse hilsner fra AnneKa