onsdag 12. august 2009

Litt fra utstillingen i Leknes 1 og 2 august

Jeg må jo si meg veldig fornøyd med resultatene på utstillingene i Lofoten. Lørdag fikk Miika cert og ble BIR, og søndag fikk Chanti cert og ble BIR og Miika ble 3BH. Lille Lona er for tiden mer kledt for bikinisesongen, så hun hadde litt for lite pels nå. Men hun er jo bare så skjønn og har tiden frem for seg til å vise seg frem for dommerne.  Her er det ingen som har det travelt:) Ellers så var det veldig trivelig på utstillingen. Bestandig koselig å treffe på gamle venner og samtidig få hilse på nye. Masse hyggelige folk i Lofoten, og jeg setter veldig pris på det hyggelige selskapet og tonen rundt ringen:)

bir bim Miika (1140 x 760)

Miika ble BIR lørdag for dommer Gunnar Nymann og Lo-Fot Tibbens Kamelia-Damen ble BIR. Eieren Ann Helen fikk jeg hilse på for første gang da vi var i Lofoten, og det var skikkelig koselig å bli kjent med henne.

bir bim chanti

Chanti ble BIR søndag for dommer Eva Liljekvist Borg, og da ble Hera på Lo-Fot-Tibben BIM. Artig  at guttene ble BIR hver sin dag:)

Lona står 01.08.09

Lona som for tiden er mer kledt for bikinisesongen:) Hun har god tid foran se til å utvikle både pels og kropp. Hun er min lille skjønne solstråle:)

ailo hanna 3 (1140 x 760)

Gunvor og Sigurd var også i Lofoten på utstilling. Hun var med på valpeshow med Ailo og Hanna. De gjorde rent bord både lørdag og søndag. Ailo ble BIR og Hanna ble BIM. Akkurat samme resultat fikk de i Tromsø ei uke senere. Gratulerer så masse:) Hanna er forresten søster til Lona.

3 kommentarer:

Kristin sa...

Flotte bilder og resultater i nord for dere. Gratulere så mye nok en gang:-))))

Anne-Berit sa...

Gratulerer så mye med flotte resultater i Lofoten,kjempeartig at det går så bra.
Lykke til videre.
Klem fra Anne-Berit:o))

Anne Grete sa...

Grattis med alle de fine utst.res. der oppe i nord . Artig det og konkurrere mot andre enn de man har møtt før også. FIne bilder