lørdag 8. september 2012

Utstilling i Ålesund 19 mai 2012

Fire timers kjøring en vei er vel bare barnemat  Tibetansk Spaniel får bare stille på ei utstilling i Sør-Trøndelag i år utenom NKK utstillinga i Trondheim, og det er i Orkdal i november. Alle andre utstillingene har NMHK nektet oss å stille på. Da må vi ty til de få som er i nabofylkene, og da blir det lange avstander. Ålesund ligger ca fire timer herfra inkludert ferge, så da får vi kalle det for "nærområdet". Heldigvis skulle ikke tibbene inn i ringen før klokken 12:30 lørdag 19 mai, så da ble det en dagstur dit. Kan vel i hvert fall si det slik, at det var verdt turen

Tror du ikke en avrøyta Elin klarte å bli BIR i Ålesund. Jeg vurderte faktisk å bare holde henne hjemme, for jeg mente hun ikke hadde noe der å gjøre med så lite pels. Heldigvis så likte dommer Nils Molin henne så godt, at han valgte å se bort i fra det. Han sa også at han kunne tenkt seg å se henne igjen om 6 mnd når hun er i full pels. Artig at gamlemor gjorde det så bra på sin første utstilling på minst ett og et halvt år:)

Bergrabben`s Ophelia (Elin) BIR og MC Romeo av Elgberget BIM. Kristin Bøe som hadlet han, men Torbjørn Lier som er eier. Dommer er Nils Molin fra Sverige.
 
Lillejenta mi Cayzi, startet utstillingskarrieren i voksenringen med glans. Hun ble 2 beste tispe i Ålesund, kun slått av mamma Elin. Jeg måtte selvsagt ta bilde av henne med CK sløyfa og reserve certet. Jeg er veldig stolt av at hun gjorde det så bra, kun 11 dager ettr at hun ble 9 mnd. Cayzi var ikke helt på sitt beste i ringen denne dagen. Det var litt hopp og sprett, og mer opptatt av de andre hundene enn å gå pent:) Men det gjør da ingenting:)

Ingen kommentarer: