mandag 18. mai 2009

Utstillingstrening, sosialtrening, lek…ja vi får tid til det meste mandags ettermiddagene.

Vi bruker å samles på Prestmoen som hundeklubben sitt område heter, hver mandag kl 18:00. Det er først og fremst meningen at vi skal ha utstillingstrening da, men det blir litt amputert når det ikke er så mange som møter opp. Da får vi bare gjøre det beste ut av det vi som er der, så vi trener og forbedrer oss litt hver gang:)) Etter treningen er det tid for lek. Hele området er innegjerdet så da kan vi slippe hundene løs. Det er for det meste tibber som har vært der hittil, men vi har noen Lagottoer også med oss. Det som er så fint er at alle går så godt sammen uten noe spetakkel. Det er som oftest hanner som er der når vi slipper dem, og bare Lona som jente.

002 (1140 x 760)

Miika og  Lensmann. Jeg har litt sansen for de krøllete staselige Lagottoene:)) Lensmann er en snill og fin Lagottogutt som leker seg godt sammen med Tibbene. I dag var det bare mine hunder, Kompis til Jannike og Lensmann som var sammen. Andre mandager er det flere hunder.

003 (950 x 654)

Kompis og Lensmann. Du er stor du tenker nok Kompis, men jeg er ikke redde deg.

007 (1140 x 760)

Lona er ei gladjente:) Hun skal helst opp i ansiktet på de fleste og  Jannike er ikke noe unntak.

014 (1140 x 760)

Okey…. er man eneste jente så får en vel bare finne seg i dette da.

016 (950 x 695)

Lona, Lensmann og Chanti. Det er ikke så enkelt å få fine bilder av hundene i bevegelse, men de får komme med på bloggen likevel. Det er uansett godt og se at så mange hunder kan springe løs sammen.

019 (950 x 575)

Kom igjen småttiser, heng på da!!!! Ikke så lett å følge med når Lensmann langer ut, men Miika og Lona gjør så godt de kan:))

4 kommentarer:

Kristin sa...

Herlige da så deilig at dere har inngjerdet område ingenting er bedre enn det da:-9 gleder meg til vi ses i helgen:-)

Anne-Berit sa...

Så gøy de har det,herlig med hunder i lek.
Her hos meg har det vært Sheltie-treff i dag,kjempeartig,både for hundene og oss eierne.Ikke fullt så kjekt for blomsterbedene mine,der får jeg en jobb,hehe.

Anne Grete sa...

Heisan det er så flott og se hunder slik i fri utfoldelse. Og så tror jeg de synes det er så godt å leke og springe uten ha på bånd :)

Wenche Kildahl sa...

Heia!
ja, det samme synes jeg. ;=)) Man blir varm i hjerterota med å se på de i fri utfoldelse! VI ses vel på Stjørdal? Gleder meg veldig å ta vegen dit på utstilling.