onsdag 27. mai 2009

Tur til Ålesund i helgen

Utstillingstur selvsagt:) Det har vel blitt slik at når en skal reise bort, er det på grunn av hundeutstillinger. Må vel legge til at gubben prioriterer annerledes, så han er i Budapest akkurat nå sammen med en kompis:)

Gørill fra Bjugn kom til Oppdal og kjørte sammen med meg til Ålesund. Vi bodde i en liten campinghytte der med tilsammen seks hunder, og det gikk veldig bra. Tre hanner og tre tisper. Været var sånn passelig noe sol og litt overskyet, men vi hadde ei flott helg i naturskjønne omgivelser. Når det gjelder utstillingen kan vel ikke jeg skryte på meg at det ble det store, men hva gjør vel det når jeg har tre skjønne hunder som jeg er utrolig fornøyd med. Neste gang er det andre dommere og nye muligheter. Går det bra da er det artig, men går det ikke bra så er det heller ingen katastrofe:) Slik er gamet, og det er det som gjør det spennende og interessant. Det var bare utstilling lørdag, men vi valgte å bli i Ålesund til søndag.

005 (1140 x 760)

Vi kjørte fra Lønset fredag ettermiddag i fire tiden, men det ble stopp bare noen kilometer her fra. Da var det en buss som hadde tatt fyr etter å ha kjørt opp Gråura. Det er fryktelig bratt der med 10% stigning, så det kan være tungt nok for både det ene og det andre. Heldigvis var det ingen personskade, og det var bare å smøre seg med tålmodighet mens brannvesenet ordnet opp:) Måtte benytte den ufrivillige pausen til å fotografere litt. Nåkså bratt ned til elva her:)

008 (1140 x 760)

Måtte ha alle dørene i bilen oppe mens vi ventet. Kan bli varmt nok til de pelskledde. Her er mine tre i burene sine. I tillegg er lille Samona til Gørill med på bildet.

107 (1140 x 760)

Hyttene og selveste campingplassen var ikke noe å skryte av. Meget spartansk. Naturen rundt var derimot utrolig idyllisk med fine turområder ved sjøen. Her sitter jeg med mine tre små:)

068 (1140 x 760)

Gutta Boys, Miika og Chanti. Det ble mye turgåing der og det setter de bestandig pris på.

062 (1140 x 760)

Oooops…ett til bilde av meg og hundene. Matmor har vist begynt å bli pr kåt hun også nå:)

121 (1140 x 760)

Lona speider utover sjøen. Veldig spennende der med mange nye lukter for hunder fra fjellbygda. Får skjerpet sansene sine litt:)

101 (1140 x 760)

Her er Gørill med sine flotte hunder, Sirill, Hilton og Samona. Sirill ble forresten BIM og fikk seg et cert der, og Samona ble BIR og BIG2 valp. De har all grunn til å være fornøyd med utstillingen:)

2 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Kjempeflotte bilder,og jeg syns det var artig å se deg på bilder også.Hundene er no bare så fine,selv om dommeren denne gangen ikke verdsatte det skikkelig.
Syns du har ei fin innstilling når det gjelder akkurat det.
Og du har jo gjort det veldig godt med hundene dine.Lykke til videre!

Anne Grete sa...

Så artig det va å se "sjøbilder " på bloggen din , fine de bildene tatt på berget nede ved sjøen .
Ja utstillingslivet kan by på alt fra a-å , men sånn er det opp og ned.Flott med Lona da som fikk HP på første voksen utstilling :):):)