søndag 16. oktober 2011

Utstilling på Gibraltar - Miika og Hanna ble Gibraltisk utstillingschampion, og begge er kvalifisert til Crufts 2012..

En av grunnene til at vi og hundene var i Spania, var at vi skulle på utstilling i Gibraltar. Det er første gang jeg var i det store utland på utstilling, så det var veldig spennende. Heldigvis var det innendørs, og heldigvis var det veldig god trekk der vi stod. Med +30 grader ute, kunne det bli varmt nok både for to og firebente. Men det gikk veldig bra. Det som er det spesielle med utstillinger i disse land, er at det for det meste er profesjonelle handlere som fører hundene for andre. Disse folkene er meeeget pent kledd. Jeg fant ut at jeg måtte se litt proff ut jeg også, så fikk kjøpt meg ei fin svart bukse på Gibraltar:) Kan hende det hjalp, for utstillingene gikk søkka godt. Lørdag stilte vi for en Finsk dommer, og da ble Miika BIR og Hanna BIM. Begge fikk cert og Cacib. Det første steget på veg mot championatet. Søndag stilte vi for en Irsk dommer og da var det Hanna som ble BIR og Miika BIM. Det viktigste var likevel at begge fikk nok et Cert og Cacib og ble dermed Gbz Champion. Hurra!!!!!! Veldig spennende var det, og så utrolig artig at det gikk så bra. I tillegg så gikk det veldig bra for våre andre Norske venner der nede. Ei super helg som gir mersmak. Det bir nok ikke min siste tur til utlandet på utstilling. Veldig greit å reise slik, og samtidig få besøkt andre land. Jeg har noen planer til neste år, men de kortene holder jeg tett inntil brystet:)

 To stolte vinnere. Eierne var i hvert fall stolte:)

 Lørdag ble Miika BIR og Hanna BIM for dommer Annuka Paloheimo, Finland

The Rock Star.
 Det var så flott bilde av apetoppen på veggen at vi måtte sørge for å få tatt noen bilder. Miika og ei stolt matmor.

 Like stolt reserve matmor over Hanna sine bragder.

 Så måtte vi jo sørge for å få hele apetoppen med på bildet. Miika gutten.

 Vakre Hanna. Hun er helsøster til Lona og ei nydelig tibbejente.

 Søndag var det Hanna sin tur til å bli BIR og Miika BIM for dommer David Lawlor, Irland. Begge fikk cert og cacib igjen, og ble champion. En utrolig hyggelig og behagelig dommer dette. For en opplevelse og være med på dette. Vi glemte selvsagt i kampens hete. å ta bir-bim bilde, så dette ble bare tatt sånn hastig mellom slagene til dommeren.

 Det var ikke bare Miika og Hanna som gjorde det bra der nede. Våre Norske reisekamerater gjorde også sitt. Det var et Engelsk hundemagasin som ville ta et bilde av oss alle samlet. Det vil komme på nettet og i katalogen deres etter hvert forstod jeg.
Fra venstre står Lise Sollien Iversen, Kjerstin Sollien Iversen med en Basenji og en Shih tzu, Astrid Merete Linnerud Johansen med sine fire hunder, to Løwchen og to Australske Terrier. Øyfrid Sollien står bak terrierene. Så er det Sigurd med Hanna og meg med Miika.
Det var litt av et sirkus for å komme til for å få tatt disse bildene. Alle ville fotografere sine firebente med den flotte bakgrunnen. Var nesten tilløp til slosskamp for å få gjort det. Herlig sydlandsk temperement:)

 Miika venter på å komme inn i gruppringen lørdag. Han fikk god kontakt med en hyggelig Danske som var der nede og stilte en Cairn Terrier.

 Miika tar livet helt med ro mens han venter. Både han og Hanna oppførte seg eksemplarink der nede. Var så rolig og harmonisk hele tiden. Miika lå lenge på bordet her og bare sov.

Hele utstillingen var veldig profesjonellt utført. Før hundene skulle inn i gruppe og BIS ringen var det full rengjøring. Det skulle ikke være igjen en eneste flekk på gulvet, før det store skulle skje. Veldig artig å være med på dette.

Ingen kommentarer: