torsdag 20. oktober 2011

En liten tur i nydelige høstfarger

En liten tur opp i Morken, som er rett på andre siden av elva. Jeg har skrevet en del om min flotte turvei mange ganger tidligere i bloggen, så skal ikke gå mer inn på det her. Dato for turen er 5 oktober, og det var et nydelig vær her på Oppdal den dagen.

 Vi måtte gå forbi en del sauer bort i Svartøien for å komme oss opp i Morken. Miika er veldig opptatt av dem, og de er nokså opptatt av han også. Sauer er vel ålreite dyr:)

 Elin står og speider, men hverken hun eller Molly brydde seg noe som helst om sauene. Gidder så vidt å kaste et blikk på dem.

 Nydelige Molly begynner så vidt å komme i pels etter å ha fått valper i mars. Det tar en tid før alt er på plass etter fødselen, men hun slipper å se ut som en nakenhund nå lenger iallefall.
 Et nærbilde av Molly. Ei yndig og herlig tibbefrøken.

 Elin syntes det er godt å få bli med på turer etter mye ungemas. Valpene er blitt 9 uker, og da kan mor uten problemer la de være hjemme for seg selv ei stund.

 Når vi går turer får de gå en del for seg selv, men de er nokså bedagelige og springer ikke så veldig mye. Skal vi komme oss fremover, er det greit at jeg holder dem i båndet. Ellers går det tregt.

Molly og Elin er to gode venninner.

Ingen kommentarer: