tirsdag 10. februar 2009

Utstilling i Exporama på Hellerudsletta

Kristin og jeg var på utstilling igjen 31jan og 1febr. Denne gangen var vi i Exporama, en stor messehall. Vi hadde som vanlig en veldig trivelig tur og traff masse kjente der. Jeg stilte Miika og Lona og Kristin stilte Queen. Miika`s datter Izzy var også med på turen. Det ble gode resultater på hundene våre og vi var veldig fornøyde. Lona ble BIM begge dagene og hun var veldig flink i ringen. Matmor er så fornøyd med si vakre lille Tibbefrøken. Izzy, ei aldeles nydelig Tibbefrøken på 12 uker her på bildet. Veldig lik sin pappa Miika. Vi traff Lona`s søsteer Pia i Exporama. Veldig flott hun også og vi måtte selvsagt knipse bilder. Her er jeg med Lona og Helene med Pia. Håper å treffe dem flere ganger på utstillinger fremover.

3 kommentarer:

Havfruen sa...

Masse gratulasjoner herfra. Dette kan du. Arti og se. Flotte bilder av Chanti også..selv om han var trøtt. En trøtt hund er jo et godt syn, da har han fåt brukt seg.
Artig å høre fra deg igjen. Flotte effekter på bildene har du også ;-) Her fyrer vi godt etter boxertreff i kulda. Den vil ikke slippe taket enda.
Klem fra Major & Mossan

Anne Grete sa...

Heisan
Lona er bra lik sin far Emil som jeg husker han som valp og ung. Han og Kiril er noe like gammel og har samme far så derfor husker jeg han så godt . Jeg skulle egentlig ha ei tispe fra det kullet , mem så kom Emil og broren og ingen fler.
God kropp Lona :)
Chanti tar sine seire med stor ro og fatning ser det ut for , og lille Izzy er en skjønnhet .
Om det er snø her blir vel det lite i forhold til hos dere kanskje !!!!!

Anne-Berit sa...

Så nydelige tibbebilder,gratulerer med flotte utstillingsresultater. Lona blir bare vakrere og vakrere.Dattera til Miika var også nydelig,men så har hun jo noe å slekte på også da.Lykke til videre med småsnuskan dine.Klem herfra!