fredag 13. februar 2009

Litt av hvert...

Ja det blir ikke så mye oppdatering på bloggen min om dagene. Det har vært travle dager på jobb og travle helger i det siste, og om kvelden er jeg temmelig utslitt. Det har også vært mange innebilder i det siste, så det virker ikke som om vi er ute av døra i det hele tatt:)) Det er vi, men det blir helst om ettermiddagene jeg går turer og da er det mørkt. På det området må jeg bare si at jeg er stolt av meg selv. Jeg som bestandig har vært så mørkeredd går lange turer nå selv om det er bekmørkt ute. Med hodelykt da, men likevel...Denne helgen tror jeg faktisk blir roligere så da blir det kankje noen turer ut med kameraet. Miika og Lona koser seg i sofaen. Kanskje ikke så særlig elegant med det stripete teppet i den blå sofaen, men veldig nødvendig til jeg en gang får innvestert i svart skinnsofa. Fargene og stripene passer egentlig også veldig godt, med tanke på hvilken farge kattene og hundene i huset har. Her må man gjøre det litt praktisk så man ikke støvsuger seg i hjel:) Tibbeguttan mine. Vi har en skinnsofa i huset da, TV sofaen. Det er vel den som blir mest brukt av de tobente da. Her på bildet er lille Nina blitt en mnd. Hun er bare så herlig og god. Nå om dagene er hun og mammaen på besøk hos mormor i Lillestrøm. Thomas jobber sørafor og pendler, så han er tolv dager på jobb og ni dager hjemme. Denne gang ble jentene hans med på lasset. Koselig det. Her er det omkel Martin som koser med lillejenta. Jeg måtte bare snike meg til å legge dette bildet inn på bloggen, jeg syntes det var så pent. Marit som går på Folkehøgskole i Ålesund hadde med seg en venn sist hun var hjemme. Han er fra Stavanger og går i klassen hennes. De kommer hit igjen neste helg og blir her i vinterferien. Da regner jeg med at det blir noen turer opp i slalombakken på dem. Kjetil er nemlig ivrig på snowboard og Marit kjører mer enn gjerne på Twintip skiene sine. Gleder meg til de kommer.

3 kommentarer:

Havfruen sa...

Så koslig å høre fra deg igjen Bente. Nydelige bilder fra innemiljøet med både hunder, barn og barnebarn. Sier det igjen; onkel ser meget stolt ut, har en slik onkel her i huset også. Nesten "tuppat" som Mormor.
Sønnen her har også fått kjæreste..som er her titt og ofte. Spennende tider.
Jeg er også mørkredd, men med gatelys og Major går det bra. Med hodelykt og bekmørkt..nei, da går det ikke bra. Ser utsser og troll overalt og Major skremmer meg med at han værer ting!
Ha ei kjempekos helg og senk skuldre, ta livet med ro!!
Klem fra Major&Mossan ;-)

Anne-Berit sa...

Å,så koselige bilder,lille Nina er jo blitt så mye større siden siste bilde her,nydelig lita tulle,kos bilde av henne og onkel.
Hundene er nydelige der de koser seg i sofaen.Skinnsofa er et must når man har hund synes jeg.Tør ikke tenke på all hundehårene hvis vi skulle hatt stoffsofa.Jeg hater å støvsuge,så egentlig skulle jeg ikke hatt hunder i det hele tatt,hehe.
Ha ei fin helg og kos deg med datter og vennen hennes når de kommer heim.

Anne Grete sa...

Heisan
Koselig med innebilder og . Jeg går turnus og det har jo sine fordeler med at jeg kan være mye ute på formiddager og har fridager midt i uka . Ulempen er da helgejobbing og de utfordringer det medfører når man skal på noe som f.eks utstillinger.
Har gått folkehøgskole jeg og , supert år ja , var så mye fine gutter der...Nå skal vi har 30 årstreff i juli , og det skal bli artig!!!