søndag 15. februar 2009

Nydelig vær i dag...

Denne helgen har jeg fått gått fine turer med hundene...i dagslys:) I går snødde det en del så da tok jeg ikke med kameraet, men i dag var det nydelig vær og strålende sol. Her går i grunnen alle tre pent og fredelig bort over veien, men det er ikke brstandig det er slik. Særlig når vi starter turene, er det fullstendig kaos med hopping og vimsing frem og tilbake. Bruker mer tid på å løse opp flokene i båndene som er surret fast enn å nyte turen da. Enkelte ganger må jeg bare innrømme at jeg lurer på om Lona "går på noe" he he. Maken til energi i så liten kropp skal en lete lenge etter. Guttene roer seg etter hvert, men hun blir visst aldri sliten. Miika og Lona koser seg ute. Nydelig vintervær ja. Med nysnø og solskinn er det vel egentlig bare skiene som mangler. Vel, med tre små hunder blir det mest praktisk uten dem. Gården og plassen vi bor på heter Øien. Nærmeste nabo er på andre siden av elven, og der heter det Svartøien. Litt av grunnen kan en vel se her. Hos oss kommer sola nokså tidlig, men der kommer den adskillig senere på dagen. Da ser det nokså svart og trist ut der. Men det er veldig pent bort i Svartøien, og jeg går veldig mye på tur forbi gården og opp langs en skogsvei der. Veldig fin trim både for meg og hundene med mange bratte bakker. Om vinteren er desverre veien snødd ned, men jeg får til å gå turer der likevel nå. Litt lek i snøen må til. Det er ikke så mye snø i år som det kan være enkelte vintrer...heldigvis sier jeg. Chanti har funnet ei gren som er god å gnage på. Etter en lang tur er det ikke noe som er bedre enn å legge seg og slappe av. Hundene har funnet seg en fin plass hvor sola skinner. Varmt og godt.

4 kommentarer:

Havfruen sa...

En flott tur du delte ut. Kjempefine bilder som alltid. "går på noe"...undres om Major også gjør det. energibunt av dimensjoner.
Deler din uttalelse om ski..Ikke kan jeg kjøre nedover med ski, så da kan du tenke deg hvordan det måtte være med 40 kg hund i tillegg.
Kan tenke meg turen er "vimsete" i starten ja, 3 stykker som girer opp hverandre.
Her har vi også hatt en knalldag, utrolig flott vær.
Tror nesten vi har mere snø enn hos dere...
Ha det flott..klem fra Major & Mossan

Anne-Berit sa...

Så nydelige vinterbilder,er det ikke herlig når været er sånn som i dag,samme finværet her også i dag.Ser dine hunder også er glad i solflekkene på golvet.
Har vært ute og tatt masse bilder både i går og i dag,og hundene har storkosa seg...

Kristin sa...

Herlig ja jeg har tittet mye ut av vinduet mens jeg har vært på jobb og drømt om å være ute i dag så missunnelig ja har vært på jobb i dag. Å bare en liten tur ut:-)

Anne Grete sa...

Dette var en veldig flott bildeserie å se på . Nydelige farger .Kan hilse og si at det Emil /Kirilblodet har turbo ,"ekstra krefter" og 5 gir ...så Lona har vel fått den arven . Rart hvor forskjellige de kan være . Channa derimot har jeg noen ganger lurt på om har litt St. Bernhardsblod i seg .. Rolig kar ja !!:):):)