søndag 18. mai 2014

17 mai på Lønset

Nina er klar til 17 mai feiring. Hun har gledet seg lenge nå :)

Slik ønsker vi å se vårt vakre flagg vaie på Grunnlovsdagen.

Her er flagget på Lønset. Henger rett ned, men så fikk vi et aldeles nydelig vær utover dagen.

Avisa Opdalingen var og tok bilder på Lønset, og dette bildet er det de som har tatt. Her er Mari Horvli som går i barnehagen sammen med Nina, og Nina.

Det var ei veldig spesiell 17 mai feiring i år. På grunn av 200 års jubileet for Grunnloven, var det storfeiring med Oppdal og to nabokommuner på Hjerkinn, Dovrefjell. Mange hadde reist dit for å få med seg det, men det var også noen som stilte opp på Lønset. Alle korpsene var på Dovrefjell, og da gjelder det å improvisere. Korpsmusikken kom fra den bilen som kjører bakerst i toget, og det fungerte helt fint. 17 mai stemninga var på topp likevel, og jeg ble like rørt av å høre Ja vi elsker. Det kom til flere og flere folk som deltok i feiringa etter hvert, så det ble til slutt en nokså normal dag. Nina koste seg i hvert fall godt.

Her var korpsmusikken vår i år :) Jorg Aalbu gjorde en kjempejobb, for at vi skulle få rette 17 mai stemning på Lønset

Etter toget og kirkebesøk, som er vanlig på Lønset 17 mai, ble vi anbefalt en ny turvei tilbake til skolen. Verken jeg eller Bjørn hadde gått der før, så det var velig interessant. Denne utrolig flotte gamma har 4H på Lønset satt opp.

Hexagon kalles den.

Nina på tur hjem etter en flott 17 mai feiring.


Ingen kommentarer: