søndag 27. februar 2011

Da er det bekreftet, Molly venter valper ca 18 mars:)

Jeg har vært på ultralyd med Molly nå, og fått bekreftet at det er noen små i magen hennes. Om litt under tre uker er det forventet fødsel her nede i Øien igjen. Både gruer og gleder meg til det. Ennå har jeg to valper igjen her hjemme fra forrige kull, så det går i ett:) Gutten Leo reiser til sin nye familie neste helg, mens jeg fremdeles leter etter nytt hjem til tispa.

Our Passion Amadeus og Strømkarle`ns E-Moll. Dette vakre paret skal bli foreldre til noen små om ikke så lenge. Er veldig spent på hva disse kan gi:) Gemyttet til foreldrene er det i hvert fall ikke noe å si på. De var så imponert over hvor rolig og snill Molly var, da vi tok ultralyd på Sunndalsøra. Hun er virkelig en utrolig behagelig hund.

2 kommentarer:

Anne Grete sa...

Gratulerer Bente med igjen å være i lykkelige omstendigheter . Er bare så glad for at det lykkes . Var jo så mye som skulle klaffe hele veien og i og med at det fram og tilbake var 100 mil mellom oss og. Jeg er og veldig spendt på hva som kan komme:) Føder hun som søste Eos går det fort og greit , hun fikk heller ikke spesiellt store valper

Havfruen sa...

Lykke til Bente;) Skjønner du synes dette blir spennende!
Det ene kullet avløser det andre:) Ikke rart det er travle dager:)
Ha en fin kveld, klemmer fra meg:)