mandag 12. juli 2010

Veldig trivelig besøk forrige helg i forbindelse med NKK utstillinga i Trondheim

Her er et lite familietreff. Hanna (helsøster til Lona). Kaja (mamma til Lona og Hanna samt søster til Elin), Lona og Elin. Et veldig flott gjeng syntes jeg.

240 (900 x 523)

Må ha med ett til bilde av disse flotte fire tibbedamene. Veldig mye familielikhet iallefall.

063 (1140 x 760)

Gunvor og Sigurd som er oppdrettere til Miika, Lona og Elin kom på besøk til oss fredag og ble til mandag. Det var utrolig koselig at de ville komme å bo hos oss denne helga. Vi var i det hele tatt glad de hadde tatt den lange turen fra Mellerud i Sverige for å delta på utstillingen i Trondheim. Her koser vi oss med frokost på terassen lørdag morgen. Vi var knallheldig med været hele helga.

070 (1140 x 760)

Rose med familie, mann Karstein og fire barn + 6 hunder, var en tur innom oss og drakk kaffe og spiste vafler på lørdagen. De kom fra Bergen, og kjørte videre til Trondheim senere på ettermiddagen.

075 (1140 x 760)

Lørdag kom også Kristin med Tibbefrøknene Queen og Izzy, og overnattet til søndag. Kristin hadde med seg nydelig kjøttsuppe (vi kunne vært en hel bataljon og spist, så mye var det), til oss så vi hadde middag hele helga. Hun hadde også med seg ei helt nydelig kake. Ikke farlig å få besøk gitt. Gunvor og Sigurd hadde med seg masse pålegg og annen mat, og Kristin med seg middag og dessert. Ble ikke så mye på meg da:) Vi hadde det kjempekoselig iallefall.

Izzy-miika-sara

Her er tre generasjoner. Til venstre Izzy, så pappa Miika og bestemor Sara. Et flott trekløver.

Ailo

Ailo var også med fra Sverige. Han ble faktisk Junior Verdens Vinner på Verdensutstillinga i Danmark helga før. Storfint besøk altså:)

Kaja-Lona-Elin

Lona-mora med mamma kaja til venstre og tante Elin til høyre.

Kaja på bordet

Lona sin mamma Kaja. Ei flott dame som venter valper nå den 10 august.

nkk trondhjem 2010 005

Slik ser gunvor ut når hun skal bade og føne hundene. Det blir masse hår av slikt så det er sikkert smart. Det var faktisk ti hunder hos oss denne helga, Gunvor og Sigurd sine fem (Maja, Kaja, Sara, Hanna og Ailo), Kristin sine to og mine tre. Det skulle en ikke tro for det var minimalt med bråk og bjeffing. De lå stort sett strødd rundt omkring og bare slappet av.

1 kommentar:

Anne Grete sa...

Her var mye fint og koselig å se :)
Gunvor ser nesten ut som en operasjonslege der hun står i "badeantrekk "Men kan bli mye småhår som fyker både her og der , så sikkert lurt :)