onsdag 14. juli 2010

Utstilling på Vestnes 11.07.2010

Sist helg var det hundeutstilling på Vestnes. Dette er fjerde år på rad vi stiller der, så det er litt tradisjon nå. Som oftest  har det bare vært dagstur, men i år ville vi ha campingvogna med og overnatte der. Vi ville også ha med oss lille Nina på tur, og var litt spente på hvordan det ville gå. Det fungerte kjempefint. Hun var som vanlig ei hyper solstråle hele tiden, sovnet som en stein når jeg la henne i vogna. Tenker hun får bli med bestemor og bestefar på flere turer etter hvert.

BIR BIM Elin - Hilton 11.07.10

Det var jo på grunn av utstillingen vi var der, og den gikk over all forventning. Elin ble BIM og fikk cert. Gørill med Hilton, som er halvbroren til Lona ble BIR. Miika fikk CK og ble 2BHK og Lona ble beste unghundtispe med Hederspremie. Så vi er kjempefornøyd. Dommer var Marion Spavin, ei trivelig og behagelig dame fra UK. Tusen takk til Gørill og kaj for BIM- BIR bildet:)

elincert11,07.10

Dette er tredje gang Elin er med meg på utstilling, og det har virkelig gått over all forventning. Hun har allerede fått ett Svensk og ett Norsk Cert, Og stod bak det gjeve storcertet og ble 3BTK på NKK i Trondheim. Hun er virkelig ei herlig og flott Tibbedame på alle måter.

030 (1140 x 760)

Nina må selvsagt være med på premiebildet til Elin.

003 (1140 x 760)

Slik har vi det:) For bare ei overnatting og i nydelig vær satt vi ikke opp forteltet. Vi har hatt presenning på grinda rundt vogna, og sparer oss for mye irriterende bjeffing.

005 (1140 x 760)

Hei…hvem vil gå tur med meg. Nina fungerer kjempebra med hundene.

038 (1140 x 760)

Her i senga sover hun som en stein.

042 (1140 x 760)

Vi hadde helt fantastisk vær på søndagen, så da måtte sommerkjolen på.

4 kommentarer:

Havfruen sa...

Hei Bente:) Lenge siden sist...nå har jeg scrolla mmeg nedover her...og jeg skjønner det var trist å gi fra seg Chanti men det var helt sikkert det beste for alle parter.
Herlige Nina:)) Tiden flyr og hun er jo blitt stor jente:)
Grattis med flotte resultater på utstilling også.
Vi er på hytta og skulle gjerne sett sola, den kommer visst imorgen:)
Ha fine sommerdager, klem fra meg:)

Wenche Kildahl sa...

Så herlige fine bilder av menneskene og hundene. Ser godt at dere har hatt ei begivenhetsrik helg der på Vestnes. Gratulere igjen. FLOTT!

Kristin sa...

Herlige bilder Bente, ser ut som dere koser dere masse. Gratulere så mye med flotte resultater på Vestnes

Havfruen sa...

Hei igjen:)

Portalen er kjøpt på hagesenteret i Bjugn. De hadde flere igjen, så dere får ta en tur til Fosen:))
Ha en fin kveld:)