lørdag 28. mars 2009

Var i Bergen forrige helg...artig:)

Kristin og jeg har vært ute på tur igjen med hundene:) Denne gangen var det Bergen som skulle "gjøres". Vi møttes grytidlig fredag morgen i Molde, og startet turen sammen på første av fem ferger mellom Molde og Vestnes. Det var nydelig vær med litt vår i lufta og perfekt forhold for en lang kjøretur. Vi brukte ca ni timer der i fra og til Bergen (elleve timer fra Oppdal), men det virket ikke så langt egentlig. Med mange fergestopp og veldig trivelig selskap er det utrolig hvor fort tiden går. Her sitter vi og venter på ferge nr to. Som oftest kjørte vi nesten rett inn på ferga, men det var helt greit å måtte vente litt så vi fikk luftet hundene. Småjentene Lona og Izzy setter pris på å få røre seg litt mellom kjøringa. En ting skal de iallefall ha de hundene våre, de er utrolig flinke og oppfører seg eksemplarisk i bilen. Her er vi kommet til campingen og går en liten tur med hundene. Nydelig utsikt her fra. Kristin med Queen og Izzy utenfor hytta vi leide på Bratland Camping. Lona og Chanti. Godt å bevege seg utendørs uten å vasse i snø. Dette ble riktig en forsmak på våren for meg og hundene. Mine tre søte små;) Lona og Izzy får også slå seg litt løs. Miika med sine to vakre døtre. Mira til venstre og Izzy til høyre. Medhjelperne som sørger for at vi får tatt bilde, er Mira`s eier og moren hennes. Mira og Izzy. Jeg er virkelig stolt av avkommene til Kiara og Miika. Når Kristin og jeg er ute å reiser er det selvsagt fordi det er utstilling. Denne gangen var det NKK utstilling i Bergen. Her er et bilde av meg med Miika og Rose med Abelone. Begge de to Bergrabben søskene gjorde det bra og fikk CK. Veldig bra det med 47 påmeldte tibber. Chanti fikk bare rødt, men han fikk bra kritikk og var veldig flink. Det var ei kjempe trivelig utstilling med god stemning rundt ringen, sammen med Bergensgjengen. Om kvelden fikk vi besøk på hytta vår på campingen. Vi koste oss skikkelig med godt humør, pizza fra Peppes og god vin.Det ble selvsagt mye tibbeprat utover kvelden. Her på bildet er Rose, Helena og Elisabeth. Vibeke og Kristin. Må bare si tusen takk til Bergensgjengen for at de gjorde turen vår til en så trivelig opplevelse. Vi kommer tilbake:)) Vibeke og Helena hadde med seg sine tibbevalper. De er like gamle som Lona, altså snart 8 mnd. De gikk så godt sammen med våre hunder at det var en fryd. Her er et bilde av solde.... ...og her er Iben.

4 kommentarer:

Vibeke sa...

Mange flotte bilder! Håper dere kommer tilbake ja, for det var kjempekoselig.

Havfruen sa...

For en herlig tur og for noen bilder. Det vises at det dere har hatt en kjempefin tur. Skjønner det ikke ble kjedlig på den bilturen. Tenk å få sitte i godt lag..kose seg med mat og vin og bare snakke hund? Akk..
Klem herfra..med en meget sliten hund i huset:)

Anne Grete sa...

Fin tur , men er det virkelig så mange ferjer langs kysten ja.
Vi kjører innlandet , ned til like sør for Otta og over Heidal og vestover . Vi bruke å være i Sogn ca 2,5 time fra Bergen .
På bildet med Miika og Abelone på så synes jeg Miika var så lik på Channa

Elisabeth`s Tibbe Blogg sa...

Mange fine bilde.. Det var en lange reise dere måtte ta for å komme dere til Bergen.. Men hva gjør det , når dere hadde en fin tur. Håper vi sees i gjenn i Bergen en gang..