mandag 10. november 2014

Utstilling i Letohallen 1 og 2 november 2014

Så utrolig morsomt å treffe igjen Chamiilon`s First Prize "Liz", og eieren Bente Kornberg.
 
Liz er akkurat blitt 4 måneder, og dette er hennes første valpeshow. Bente har gjort en fantastisk jobb med henne, så hun gikk og stod pent som bare det. Se bare så perfekt hun står på dette bildet.
 
8 valper deltok på valpeshowet lørdag, og Bente og Liz ble BIR. Helt fantastisk, men så var de fine og flinke i ringen også. BIM ble Hilde Hauge sin lille gutt Stjerne Labben`s Elvis. Han blir her stilt av oppdretteren sin Liv Randi Isaksen. 

Det var også veldig trivelig å treffe Katrine og Chmiilon`s Especially For You "Gaisa" igjen. Hun var der denne helga samen med moren Nina og lillebroren Even. Vi hadde ei veldig flott helg sammen. Her står Gaisa på bordet lørdag. Hun gjorde det kjempebra på utstillingen med Excellent lørdag, og excellent med CK søndag. Veldig morsomt.

Zaxon ble stilt for første gang som junior. Han er 1 år nå, og kunne vært stilt tidligere. Jeg ville vente litt til han følte seg tryggere i ringen. Det gikk over all forventning denne helgen. 2 beste junior hanne med ex lørdag, og beste junior hanne søndag med Ex Ck og Reserve Cert. Jeg var utrolig forøyd med debuten hans i vokseringen, men det viktigste var at han fungerte godt der.

Katrine sin lillebror Even gikk barn og hund med Gaisa. Han har utrolig godt lag med hundene, og han og Gaisa er det radarparet. Kjempeflink gutt som kommer til å få mange fine utstillinger fremover.

Katrine med Gaisa og Zaxon. Kanskje blir disse to kjærestepar om ikke så altfor lenge.

Chamiilon`s First Prize "Liz" og Bente Kornberg ble BIR valp søndagen også. For en debut på lille jenta. Hun er så flott og flink. Stjerne Labben`s Elvis ble BIM denne dagen også.

Zaxon i ringen søndag. Han var veldig flink denne helga. Stolt av gutten min.

Zaxon ble BIM junior. Nydelige Sagaland`s Julie ble BIR junior.

Ikke helt fornøyd med at han ble tatt ut av buret igjen for å ta bilde.

Andrea, datter til Bente Kornberg gikk barn og hund med Lis søndagen, og jaggu vant hun der. Kjempeflink begge to.

Ingen kommentarer: