mandag 24. november 2014

Dogs4All 2014, 14 og 15 november på Lillestrøm.

Ja hva kan man si annet enn at det har vært ei fantastisk helg. Veldig trivelig med mange gode venner, og resultater på utstilling som overgår alt jeg hadde forventet. Dette er Norges største utstilling hvor en kan få Norsk Vinner tittel på beste hannhund eller tispe. I år var det i tillegg også mulig å få Nordisk Vinner tittel. Ikke for at jeg hadde noen forventninger å komme så langt, men artig å være med. Jeg og Helga Kolbeinsdòttir reiste sammen, hun med Nòi og Dalia, og jeg med Ayliz og Zaxon. Vi bodde på Scandic Oslo Airport Hotel, og det gjorde også mange av våre tibbevenner. Vi hadde det selvsagt veldig trivelig og sosialt der.

Fredag 14 november var første utstilling. NKK international og Norsk Vinner. Zaxon gikk i juniorklassen og ble 3 beste junior med exellent. Det var jeg veldig fornøyd med, for han var nokså usikker overfor dommer Anthony Moran. Heldigvis var det en flink og tålmodig dommer, som var rolig og snill med godgutten. Ayliz gikk i unghund klassen, og den vant hun. Katrine og Gaisa kom som nummer 2 der, og begge jentene fikk CK. Ayliz ble plukket ut i beste tispeklasse, og endte opp som 2 beste tispe av alle !!!! Helt fantastisk. Det var ei junior tispe som ble nummer 1, så Ayliz fikk Reserve Cert. Det spilte ingen rolle, da hun hadde to store cert fra før. Det viktigste var at hun fikk CACIB. Det har jeg gått og higet etter, så selvsagt var jeg kjempefornøyd.
 
Lørdag 15 november var det nok ei NKK International utstilling, denne gang med anledning til å ta Nordisk Vinner tittel. Der begynte det på omtrent samme måte som dagen før. Zaxon var ikke helt trygg på dommeren denne dagen heller, men med nok en trivelig og tålmodig dommer, Christian Geelmuyden, klarte vi å ro i land excellent og 4 beste junior hanne. Ayliz slo nok en gang til i Unghund klassen, og vant der. Jeg var så fornøyd med dagen før, at jeg ikke på noen måte forventet meg noe denne dagen. Men...nok en gang ble Ayliz valgt blant de fire som ble plassert i beste tispeklasse, og nok en gang ble hun 2 beste tispe av alle. Denne gang var det ei International Championtispe som ble nummer1, så derfor fikk Ayliz både CERT og CACIB. Certet kunne jeg gledelig ha gitt til andre, for det har hun jo fra før. Nok et CACIB var jeg derimot veldig fornøyd med. Det er slettes ikke enkelt å få CACIB i Norge, så helt fantastisk å få 2 på ei helg. Nå er hun godt i gang med å prøve å bli International Champion. Hun er ennå for ung til å bli Norsk Champion.
 
Her er Ayliz i ringen. Tusen takk til Mariann Elvethun for bildet. Hun har faren til Ayliz, så hun er også litt stolt av jenta.

Tenk å stå igjen med alle disse rosettene, etter denne utstillingshelga. Ikke akkurat det jeg trodde på forhånd, siden det er ei veldig stor utstilling. Her er et CACIB og et reserve CACIB. I og med at CACIB vinner allerede er International Champion, vil det gå videre til Ayliz.

Vi tåler et bilde til av gulljenta. Jeg er så stolt av henne. Ayliz er jo fra mitt eget oppdrett, og det er veldig artig. Også så fornøyd med at Gaisa gjorde det veldig bra, og fikk CK.

Etter utstillinga på fredag gjorde vi klart Rasetorget. Tibetansk Spaniel hadde stand der sammen med de andre rasene i NMHK. Jeg syntes vi fikk det koselig. Det er første gang vi har ordnet selv, så vi var fornøyd med det meste, og noe fant vi ut at vi kan gjøre bedre.

Vi var flere stolte som hadde ordnet til standen, og alle måtte selvsagt ta bilde.

Det var så trivelig at Audur Sif fra Island kom en tur og hilste på oss. Hun var i Norge som trener for Junior handlerne på Island. Her er hun og Zaxon.

Et til bilde av dem to. De fant tonen :)


Ingen kommentarer: