tirsdag 27. desember 2011

Litt jul og sånn....

Nina hadde plassert seg i sofaen sammen med nissekjerringa, og da måtte selvsagt bestemor ta bilde. Elin er selvoppnevnt dronning av sofaen, så hun ligger der nesten hele tiden. Lona på gulvet.

Nå må det øves litt på julesanger. Nina syntes det er veldig artig at Tante Marit har tatt med seg gitaren hjem på juleferie.

Nina har funnet plassen sin. Her sitter hun titt og ofte og kler av nissene. Jeg er der titt og ofte for å kle på dem igjen:)

Så er det lillejulaften og klar for å pynte treet. Nina og tante Marit ordner den saken.

Jeg klarer sjøl, sier Nina. Når man er liten må man bare klatre opp. Det endte nesten med at både Nina og treet lå langflat, men vi klarte å avverge det i siste liten:)

Cayzi setter stor pris på at vi henger opp så mange leker til henne. Hun lå lenge og dyttet denne kulen frem og tilbake. Til slutt ramlet den av treet, og da var den plutselig en morsom ball å leke med.

Et eldorado for en tibbevalp. Nina har pyntet treet, og da er naturlig nok mye av pynten på de nederste greinene.

Her har Nina og pappa åpnet julegaven fra onkel Martin. Ei tøff dongeribukse, ei stilig lang strikkejakke, lue og votter. Alt matchet selvsagt.

Litt skeptisk ja...men julenissen er jo egentlig snill da.

Uansett så er det greit å ha hånden til onkel Martin å holde i. Nina fikk et kjempefint dukkehus i gave fra pappaen sin.

Onkel Martin hjelper til med å åpne flere pakker.

Vi hadde en kjempekoselig julekveld. Vi var 8 stykker til middag og gaveåpninga.

Svigerfar Nils åpner pakken sin. Vegard er hos oss i år også. Veldig trivelig at han vil tilbringe jula hjemme hos oss. Til vanlig studerer han til sivilingeniør i forsvaret, og holder til i Lillehammer. Han er en gammel klassekamerat av Martin.

Martin, Thomas og Marit. Så koselig å ha hele familien samlet:)

Ingen kommentarer: