fredag 2. desember 2011

Dogs4All, Lillestrøm 26-27 november

Fredag 25 november kjørte jeg til Gardemoen og plukket opp Line Louise, Lichi og Othello som kom med fly fra Svolvær. Det var dags for husmorferie med hunder og utstilling. Vi tok inn på Thon Arena Hotell som ligger i tilknytning til Norges Varemesse, der utstillingen skulle være. Hundene skulle stilles lørdag formiddag, og utpå dagen skulle Line og jeg sitte på standen til Tibetansk Spaniel på Dogs4all. Utstillingen gikk det så som så med, men det var liksom ikke så viktig. Miika er jo allerede champion. Vi hadde ei kjempetrivelig helg sammen, men dessverre litt for lite tid til å slappe av. I tillegg til å sitte på standen lørdag, måtte vi ta en økt søndag også. Da ble det veldig liten tid til annet. Uansett så hadde vi det så greit at vi skal gjenta det til neste år også:)

Sigurd Sørensen kom med tre hunder dit som jeg stilte for han. Elmo, Ailo og Hanna. Her er pappa Ailo med lillepia mi Cayzi til venstre og bror Othello til høyre. Det var kjempekjekt å se Othello igjen, etter at han reiste til sin nye eier for ca 1 mnd siden.

Kosestund med far og sønn. Othello og Ailo.

Se så lik Othello er pappaen sin. Her hadde lillegutt lagt ørene litt tilbake under fotograferinga:)

Hanna og Miika. Vi "lånte" Hanna hos Sigurd fra lørdag til søndag, så hun kunne være med å vises frem på standen.

Nydelige Lichi som debuterte som "voksen" i ringen. Hun er bare så vidt fylt 9 mnd, så hun stilte i juniorklassen. Hun var kjempeflink og ble 2 beste junior tispe og fikk excellent. Skal bli artig å følge henne videre i ringen.

Lynne til venstre var kommet helt fra England for å være med på Dogs4all. Her sitter hun sammen med Anita Lunden. Ps: Lynne er tibbedommer i England, så vi måtte få henne til å ta en titt på hundene våre. De fikk da ganske gode skussmål, særlig Othello.

Line Louise sitter på standen klar til å svare på spørsmål, og gi veiledning om vår flotte rase.

Heldige meg fikk besøk av lille Hachi og de nye eierne hans. Du verden det var morsomt å se han, og å treffe Marianne og Kristian igjen.

Han er blitt så fin den gutten. Kanskje de av valpene som er mest lik Cayzi, men selvsagt "gutt" mens hun er "jente" på sin hals.

Nydelige Hachi <3

Jeg er ikke bare litt, men veldig stolt av å være oppdretter til disse tre skjønnhetene. Tenk å få være så heldig å ha alle de tre kullsøskene sammen på en gang.

Othello til venstre, Cayzi i midten og Hachi til høyre. Guttene har vokst litt fra søsteren sin:)

Jaggu fikk vi ikke besøk av storebror Leo også mens vi var i Lillestrøm Odd-Gunnar og Elisabeth kom og hilste på oss med Bentley (nevø av Miika) til venstre og Chamiilon`s Absolut Hit, Leo til høyre.

Leo har blitt en stor flott gutt på 11 mnd. Det var bare så utrolig artig å få se han igjen. Jeg er så takknemlig for at de som har kjøpt valp hos meg, holder kontakten så godt. Det er et privilegium å få se valpene sine igjen.

Flotte Leo gutten var nok litt stresset når han kom inn. Ikke noe rart det, med folk og hunder over alt rundt oss. Han er nok litt lik pappa Ailo, men har mamma Elin sine farger. Han er helbror til de andre valpene, bare fra et tidligere kull.

Kos for Leo å få hilse på lillebror Othello. Bentley måtte selvsagt også bort å snuse litt.

Lille dukka mi Cayzi for første gang på hotell overnatting.

Ett til bilde av lille pia. Hun hadde en helt topp helg sammen med bror Othello. Var nok artig å få leke på skikkelig småvalpevis igjen:)

Line Louise og Lichi har ei kosestund.

Cayszi og Othello på badet.

Her ligger gullgutten og smiler på senga.

Et kaotisk bilde, men det er altså Miika som ligger underst og blir "overfalt" av de små. Mye lek på rommet.

Ei stolt matmor med sine to små skjønnheter, Othello og Lichi.

Tusen takk til Line Louise for ei flott helg. Gleder meg til neste gang vi får treffe dere igjen. Ikke sikkert det blir så lenge til for et nytt hotellrom er allerede betilt:):)

Ingen kommentarer: