tirsdag 9. desember 2008

Litt pyntet til jul iallefall..

Jeg har disse lyse gardinene på kjøkkenet hele året. Jeg liker veldig godt å ha det lyst rundt meg, men etter å ha vasket og hengt opp gardinene nå fant jeg ut at de trengte litt pynt til jul. Jeg fant disse glasshjertene på en butikk og hengte de på gardinstengene så det skulle friske opp litt. Jeg syntes faktisk det ble ganske koselig og julete:) "Ja hva var det egentlig du ville ha lagt inn på pc`n din da". Miika benytter enhver sjanse til å komme i spisebord høyde. Når jeg er til stedet nøyer han seg med stolen, men snur jeg ryggen til så... Vi har i hvert fall begynt å ha stolene inntil bordet nå:) Dette var da nydelig bordpynt, ikke sant. For anledningen fikk Lona komme en tur opp i høyden. Flott hva??? Vår lille tibbejente er bare helt nydelig. Her er hun litt sliten og rufsat i pelsen etter å ha herjet med Miika. Skikkelig propeller begge to. Herlig:)

3 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Hei,så fin bloggen dine er blitt,og så koselig du har det på kjøkkenet ditt.De hjertene gjorde virkelig susen på de lyse gardinene.Men Lona er no en pynt for seg selv da,ho er bare helt nydelig den lille frøkna.Ha en fin onsdag,klem herfra!

Anonym sa...

Enig i at lyse gardiner er det fineste. Det skal bare litt rødt til, VOILA, så er det jul. Kjempefint ble det. Må glise bredt over at bikkjene tar seg til rette på bordet. hehe..

Anonym sa...

Takk for hyggelig kommentar vedr. Major. Ja, han har ei feit stamtavle og skulle egentlig brukes i avl. Men på grunn av stenmangel, ble ikke dette noe av. Broren, Magnum gjør det veldig bra på utstilling og havnet på 5. plass som årets utstillingsboxer 2008. Han og Major er veldig lik, bortsett fra i fargen. Men har samme gode hode og gemytt. De har tysk far, de tyske boxerne har kortere snute, de har bevart den opprinnelige boxeren spør du meg.
Hvis du ser på http://www.flashmanboxer.com/ kan du lese om Magnum, på framsida har de for øyeblikke valpebilde av Major & Magnum. Så utrolig søte da..
22 minus er kaldt ja..så det hadde vært -31 på røros. Her er det -10 ikveld.
Ha det fint i kulda :-)