lørdag 27. desember 2008

1 juledag og endelig tid til å gå tur med hundene.

Så deilig å endelig komme seg ut. Etter mye innearbeid den siste tiden, og etter julemiddagen var det bare helt herlig å komme seg ut 1 juledag. Det har vært veldig mildt og fint vær denne julen med bare noen få minusgrader. Hundene var nok også veldig glad for at menneskene deres hadde tid til å ta dem med på en lang tur. Jeg fikk ei så fin jakke i julegave hos Gunvor på Bergrabben, så den måtte jeg selvfølgelig ha på meg. God og varm var den også. Så herlig å få springe litt løs. Lona i fullt firsprang. Her er Miika og Lona. Koser seg godt sammen med matmor. Sånn omtrent 150 meter fra huset vårt har en jerv vært og vandret litt frem og tilbake. Litt ekkelt syntes jeg, at de kommer så nær oss. Tenker jo litt på det når hundene er ute i hundegården, men det er vel tvilsomt at den kommer helt inn til huset. Det er nokså store fotspor etter den. Måtte legge inn litt kontrast på bilde så det skulle vises ordentlig.

2 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Å,så kjekt de har det,godt å være ute.I dag var det heldigvis sånt føre at jeg kunne ut med hundene uten fare for liv og lemmer,de hadde strødd godt,så det var fint å gå.3 varmegrader hadde vi hele dagen og nesten vindstille,så det var bare sola som mangla.Håper det blir sånn i morra og.Ha ei fortsatt fin julefeiring.Klem!

Anonym sa...

Jakka di var råfin, dessuten kjenner jeg enda mere at jeg har lyst til å bo mere landlig til når jeg ser bildene dine. Her er -2 idag, + litt sno så det føles kjempekaldt. Vært ute og gått lang tur, herlig. Vi nyter hyttelivet...