søndag 16. november 2008

Her kommer vinteren, her kommer den kalde fine tida...

Ja det kan være forskjellige meninger om det er ei kald FIN tid, eller bare ei kald tid. I natt kom iallefall snøen til Oppdal. Ikke så mye, men det er hvitt ute. Når den først kommer, håper jeg det kommer bare litt av gangen. Hundene stortrives ute nå, og vi gikk oss en lang tur i dag. Først måtte det fotograferes, for nå kommer sesongen for vinterbilder...og den bruker å vare lenge:) Lona sitter og pynter opp foran stabburet på gården. Her stod hun så pent, og dette måtte selvsagt også på bildet. Så er det litt kjedelig da. Ikke så greit å være en slik skjønnhet at en må stå rolig lenge for at matmor skal ha bilder. Her er Miika gutten, matmor sitt lille sjarmtroll. Og Chanti da som er litt voksen og alvorlig. Blir litt oppgitt enkelte ganger over de to ungdommene som til tider er nokså håpløse.

4 kommentarer:

Kristin sa...

Flotte hunder Bente!!!

Anne-Berit sa...

Her har det skjedd forandringer siden sist jeg var innom,nytt ansikt på bloggen,kjempeflott ble det.Så nydelige bilder du har tatt av hundene.Et virkelig vakkert trekløver du har der.
I dag har snøen lavet ned her hos oss,og hundene har storkost seg ute.Håper som du at det ikke kommer så mye av gangen,men det er vel ønsketenkning.
Ha en fin uke!

Monica Iren! sa...

Nydlige hunder du har:) Lona er virkelig flott:)

Anonym sa...

Takk for innlegg i bloggen min. Dårlig med oppdatering de siste dagene da mr. influensa har tatt meg. Men nå jeg nestn frisk JUHU :-) Tibbene er jo så søt og små da. Jeg har også hørt at de ikke egner seg i lydighet pga sin stahet. Major er sta han å, men jeg jobber iherdig med å få ham ned på jorda, han er ikke helt der enda.
Ha det fint.