mandag 10. november 2008

Lona ble BIM på sitt første valpeshow

Jo da, jeg tyvstartet litt med Lona. Vi har trent en del utstilling hjemme, og nå ville jeg prøve den ut i hall. Vi har ingen organisert ringtrening på Oppdal, så eneste trening vi får med andre hunder er på valpeshow. Det var syv valper som stilte og jeg hadde aldri trodd hun skulle bli beste tispe og BIM. Hun er jo veldig flink å gå når vi trener, men første runden i ringen gikk ikke så bra. Her var det noe helt nytt på gulvet, nemlig ett teppe. Hun stod som en klippe både på gulvet og på bordet. Det er litt herlig å se hvor trygg hun føler seg der. Siste runde vi gikk klarte jeg å få kontakt med henne, og da gikk hun som en prinsesse. Dette var veldig artig og dommeren var veldig begeistret for henne. Her er kritikken hun fikk.
Tispe av utmerket type. Vakkert hode og korrekt bitt. Velplasserte ører. Meget god kropp, godt vinklet foran og bak. Utmerket forbryst, sterk rygg, velplassert hale. Utmerket representant for sin rase. Trivelig temp.
Det som er litt artig var at det var Lona`s halvbor Mavibos Hilton som ble BIR. Det er Emil som bor på Bergrabben Kennel som er far til dem begge. Vi må få gratulere Kai og Gørill på kennel Zik-Zak med nok et BIR på denne flotte gutten. Dette er et bilde av Hilton og Lona som ble tatt da vi var i Letohallen for 14 dager siden.

1 kommentar:

Monica Iren! sa...

Gratulere med BIM på lille Lona:)
Hun har no blitt så sjønn:)