torsdag 20. november 2008

En snø hilsen fra Oppdal

Ei vakker lita snøprinsesse. Lona elsker å leke seg ute i snøen. Ikke godt å si hva dette er egentlig, men det skal vel være to små tibber. Miika er fæl til å snøbaske Lona, så matmor må gripe inn av og til. Heisan..hvordan havnet hun opp på ryggen til Miika tro. Tror kanskje hun har fått litt hjelp av de store snøkantene. Hundene har laget seg stier gjennom snøen. Her fant de jammen en tøffel som kunne lekes med. Miika var en tur inne i hundehuset og fant frem noen leker. Dett var morsomt gitt, de sprang rundt overalt med den. De skiftet litt på hvem som "vant" den, men jeg tror faktisk Lona klarte å lure den fra de andre flest ganger. Hun er ikke borte den lille jenta, tøff som bare det. De har det i hvert fall fint her ute i hundegården med all snøen. Her står Chanti og ser på "friheten" på andre siden av gjerdet. Tror nok at det er tryggest at de holder seg innenfor et begrenset område nå i snøværet. De er så små at de forsvinner fort i den dype snøen. Det er mye arbeid å holde gården snøfri som dere ser. Prioriterer å måke langs gjerdet så de ikke klarer å klatre over. Om det er en del snø på midten så er det bare artig for hundene.

3 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Ser ut som de trives ute i snøen hundene dine også,og Lona virker som ei tøff lita frøken der hun klatrer på ryggen til Miika.
Mine to har herjet ute i snøen hele dagen omtrent,de elsker det,og når de kommer inn spiser de snøklumper av hverandre,hehe.
Ha det fint!

Kristin sa...

Ja det blir vel litt snø o hundegården i løpet av vinteren hehe det er ikke fare med at du får trimmet da hehe de er jo så fine alle tibbene dine.

Anonym sa...

Flere som nyter snøen ser det ut til :-) En ting er sikkert, det blir renere i huset når snøen kommer iallefall. Major digger snøen han å. Og spiser snø :-( Nyt fredagen og god helg.