torsdag 17. januar 2008

Tre mnd, og utstillingstreningen fortsetter

Han står da ganske pent på 3 mnd.dagen 15 januar. Er ikke så lett å få tatt bilde for han står ikke så veldig lenge av gangen, men han kommer seg. Han er blitt nokså flink å gå med utstillingbånd også, i hvert fall hjemme i stua. Det er ikke så veldig lenge igjen til første valpeshow.

3 kommentarer:

Vibeke sa...

Har kost meg med bloggen din og sett bildene fra utstillingene og de siste bildene som er tatt av Miika. Han vokser seg stor og fin! Blir spennende med hans debut i ringen. Kjekt at dere hadde en så fin tur til Letohallen. Jeg liker Letohallen - har vært der noen ganger nå. Et trivelig sted synes jeg. Og ekstra trivelig blir det jo når man også får en sosial stund med andre hyggelige mennesker som har samme hobby som en selv... Det er slik det skal være! Lykke til med begge de skjønne guttene dine!

Anne-Berit sa...

Hei,igjen,så fin han e ,din lille Miika.Skal du til Ranautstillingen sier du,det er vår klubb som arrangerer den,så der er vi ja,og da må vi treffes,hadde vært gøy det.Du må ha lykke til videre med guttene dine,de er sååå fine at.God helg,klem fra meg,og en kjempesleik fra Tittimor:o)

Anonym sa...

Såååå flink han er!!!!!