onsdag 21. januar 2009

Litt om siste uke

Det har vært litt lite blogging i det siste. Har vært nokså travelt om dagene, og litt lat har jeg da også vært. Litt bloggoppdaterings lat altså. Men jeg kan jo begynne litt med forrige uke, skal vi si tirsdag som jeg tenker på med grøss. Da var jeg nemlig en tur på St.Olavs Hospital, og var skal vi si prøvekanin. Jeg har plagdes en del med prolaps i ryggen en par år, og nå skal jeg altså få epedural injeksjon i ryggen. Det vil si helt nede i ryggen, nesten halebeinet. Første dose fikk jeg altså forrige tirsdag og det var ikke noe behagelig opplevelse. Heldigvis var Bjørn med å kjørte meg for jeg var helt bedøvd både i rompa og ryggen når jeg var ferdig. Måtte også ligge resten av dagen. Tirsdag i neste uke skal jeg ta dose nr to, og så skal jeg bare vente på å se om det hjelper. Som nevnt så er jeg prøvekanin, så det er ikke sikkert jeg har fått rette dose. Kanskje har jeg bare fått saltvann. Ja ja så har en prøvd det også. Ellers så har det vært mye hverdagslig og hyggelig som har skjedd. Her er vi hos Thomas og Therese på besøk, og Lona har funnet ut at denne vippestolen er midt i blinken for henne. Hmmmm, må kanskje kjøpe en slik en...nei da. Lille nydelige Nina som vokser og trives. Her er det bestemor som skjemmer henne bort litt. Onkel Martin og kjæresten Berit er og hilser på lillejenta for første gang. Chanti ligger på sofaen og koser seg med bamsen. Bare så herlig. Forrige fredag må jeg fortelle litt om, for da gikk jeg amok i butikkene. Jeg skulle BARE en tur til Fysioterapauten, og etterpå en liten tur inn på butikken for å handle mat. Her er resultatet og det er alt annet enn mat i posene. Jeg må ha gått i søvne for plutselig befant jeg meg inne på Kid Interiør...ikke planlagt. Før jeg viste ordet av det hadde jeg kjøpt 10 gardinfag til stua, fire sofaputer, tre pledd og tre duker. Skjønner ingenting selv nei. Jeg er jo fornøyd med de gardinene jeg har, så jeg hadde ingen planer om å få tak i nye. Vel, nå må jeg bare bli kvitt latmarken og begynne å vaske vinduer og få hengt opp de nye gardinene, siden jeg tross alt har kjøp dem. Nå skal det jo nevnes at det var 50% på alt. På vei ut gikk jeg forbi ei klæsforretning og hva skjedde. Jo da, jeg ble "dradd" inn i butikken, "dyttet" inn i prøverommet og vips så hadde jeg kjøpt meg fire overdeler og to skjerf. Det var salg her også heldigvis. Men til tross for at jeg måtte ha vært bevisstløs i gjerningsøyeblikket så er jeg faktisk fornøyd med handelen. Måte på å være impulsiv:)

4 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Jeg har funnet ut at de kjøpene jeg gjør på impuls,er de jeg blir mest fornøyd med,så bare vær glad til du.Artig med noe nytt er det jo også,og 50% er jo nesten gratis,hehe.Koselige bilder av både lillegullet og småvofsene.De er så skjønne alle sammen.
Ha en fin torsdag:o)(Håper foresten spøytene gjør nytten).

Havfruen sa...

Du har hatt noen herlige shoppingrunder ser jeg. Slike må nytes. Å så søt Nina er, nydelig lite snusk. Som vokser fort, tiden raser jo avgårde. Sikkert en stolt onkel som holder henne.
Hehe..må le av bikkja som fant plassen i vippestolen. Klart hun måtte prøve den. Den kledde henne.
Bli kvitt latmarken ogkom i gang å "dille" litt i heimen du å. Og lykke til med ryggen. Hørtes helt forferdelig ut.

Anne Grete sa...

Heisan !
Hm skal tro om denne impulshandlingen noen ganger kan være en "damesykdom " Jeg er også litt slik at om det er noe jeg liker og synes om så plutselig er det handlet før man vet ordet av det . Før jul klarte jeg å kjøpe en bil på 3 minutter , mens kaillen i huset hadde tittet i ca 1/2 år........
Nydelig lita jente og søte vovser

Havfruen sa...

Har lagt ut en utfordring til deg på bloggen min. Kom som du er..