lørdag 3. januar 2009

Bilder av den lille prinsessen

Ei nydelig lita pia som naturlig nok var mest opptatt av å sove, spise og gråte litt når vi var på besøk i dag:-) Hun er ikke så stor ennå den lille frøkna, bare 47 cm. Vi var innom City Syd på kjøpesenteret før vi dro på sykehuset, gikk berserk blant barneklærne og hadde med noen poser med rosa plagg til henne. Vi kjøpte mesteparten i minste størrelse, men det så stort nok ut og vel så det.

3 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Å,så nydelig lita tulle,no e du bra stolt,hva.Er det ikke herlig med barnebarn?Vi har fem,bare så synd de bor så langt unna alle sammen.Håper du får ha dine i nærheten,så du får vært mye sammen med dem mens de er små.
Skjønner godt du gikk berserk og handlet barnetøy,det er så gøy,man kan nesten ikke tro hvor smått det må være.Men de vokser jo fort da.
Kos dere med den lille og gratulerer igjen.Klem fra meg!

Havfruen sa...

Nydelig lite nurk Bente. Grattis nok en gang. Du går nok mere berserk i butikkene, bare vent. Men slik er det bare. Lykke til..

Kristin sa...

Å helle dussan så nydelig. Å så lita og nett da. Masse fint å kjøpe til små prinsesser ja :-) Håper det blir en stund til jeg blir bestemor da( Line er bara 13 og gutter er ikke helt tingen) men når jeg blir det er det ikke tvil i min sjel om at det blir stort. Gratulere så mye til bestemor, mor og far og begge små søskenene med tulla:-)