torsdag 1. januar 2009

4 juledag, besøk fra Frei, Kristiansund

Fjerde juledag kom Kristin med familie og hunder på besøk til oss. Det var bare kjempe trivelig. Så snilt at de ville ta turen til Oppdal så jeg fikk se valpene til Miika en siste gang før de skulle reise til sine nye hjem. De var her hele dagen så vi koste oss med god mat og mye Tibbeprat. Tror egentlig det kan bli Tibber i meste laget for gubbene våre hehe, så de fikk prate seg imellom om andre ting. Barna til Kristin fikk se på film så da var vel i grunnen alle fornøyde. Vi fikk fotografert de små valpene fra alle kanter og vinkler, og de er bare så helskjønne. Nesten bare så vidt Kristin fikk med seg alle tilbake hehe. Typisk nok så var det bare tibbene som ble fotografert, og ikke de andre besøkende. Bianca og Buddy ute i kulda. Det var -11 grader da de kom til Oppdal og første gang valpene fikk oppleve skikkelig snø og kulde. Hjemme på Frei er det jo ikke noe skikkelig "vinter". Buddy, en flott liten Tibbegutt med spennende farger Bianca er eldste frøkna i kullet. Så skjønn og med så nydelige farger. Her er Baby, den andre gutten i kullet. en skikkelig barsking som ikke er redd for noe. Han er utrolig flott han også. Minste frøkna Bixenta er bare så yndig og et skikkelig lite sjarmtroll. Må bare si at Kristin og Falkiaro kennel virker som om de har vært veldig heldige med dette kullet. Alle valpene fikk seg nye eier faktisk før de ble født og det er ikke verst. Jeg vil ønske alle de nye eierne lykke til med sine valper, og jeg vil ønske Kristin lykke til med den av de to tispene hun kommer til å beholde selv. Valpene har arvet litt av utseende til pappa Miika også. Her er noen bilder av han i samme alder.

3 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Herlighet for noen snusker,vil ha,vil ha.Tibbevalper er bare helskjønne.En gang SKAL jeg ha tibbe igjen.Ha det kos.

Kristin sa...

Jeg må jo takke for at vi fikk låne vakkre Miika som har preget valpene veldig godt med kraftig beinbygning og vakre farger. De er bare herlige, ja. Takker også for flotte bilder og hyggelig selskap og kjempe god mat

Anonym sa...

Hei og takk for fine komentarer på min nye bildeblogg . Faktisk var de din blogg med mange fine bilder som satte meg på ideen :)
Miikas valper er så skjønne, riktig små "bamsemumser "