mandag 19. januar 2009

En ny Award

Jeg har fått denne nydelige awarden fra Anne Berit. Tusen takk skal du ha, jeg setter veldig stor pris på den. Jeg vil gjerne gi den videre til tre personer som har blogger jeg besøker både titt og ofte. Anne Gretes Tibbeblogg. Endelig har hun fått seg en blogg hvor hun kan vise alle de flotte bildene hun tar. Kristin og Falkiaros Blogg fortjener også en award. Ei god venninne og flink til å legge ut bilder av småtassene som Miika er pappa til. Og så vil jeg gi en til MajorogMeg. Alltid spennende å besøke hennes Blogg, for hun er veldig flink til å oppdatere den med små hverdagshistorier og mange vakre bilder.

4 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Den fortjente du virkelig syns jeg.
I kveld var vi på klubben,og tenk det,Toya bjeffet ikke en eneste gang.Det kommer seg.Ha en fin tirsdag.

Havfruen sa...

Tusen takk Bente. Det var kjempehyggelig. ;-) Jeg maler og maler og maler for tiden så jeg har ikke blogget på at par dager. Tar 4. strøk idag så jeg tror ferdigstillelse er rett rundt hjørnet. Nok en gang TAKK!!

Anne Grete sa...

Tusen takk Bente , jeg føler meg "beæret " Jeg har jo alltid vært glad i ta bilder , og har massevis liggende . Ønsket nå er et par nye linser !!
Men det var faktisk din blogg med mange flotte bilder som satte meg på ideen . Enda har jeg visst mye å lære ang blogging , men det kommer vel etterhvert .

Havfruen sa...

Takk for kommentar. Tenker den boxeren du skrev om tenkte å gnage seg ut av huset ja. Boxer er ikke så veldig glad i å være alene nei. Major er jo vant til å være med meg på jobb, nå når jeg er hjemme, blir jeg ganske "fastlåst" hender seg jo at jeg må ut..uten hund. Så jeg får prøve å bruke tiden hjemme til å trene på dette. Er rammet av finanskrisa, så det kan hende jeg blir hjemme en stund. Håper det går bra Tibbegutten som ikke ville gå trapper. Og barnebarnet!!!!