fredag 2. januar 2009

Da er lille Nina kommet til verden

Klokka ti over åtte i kveld fikk Thomas og Therese ei lita datter, og jeg er altså blitt bestemor. Hmmm, det høres da litt gammelt ut med bestemor:) Vi skal innover til Orkdal Sykehus og besøke dem i morgen, og da skal det selvsagt tas masse bilder. Gleder meg til å får hilse på henne.

8 kommentarer:

Havfruen sa...

Masse hjertlige gratulasjoner herfra. Håper alt er vel med mor, barn og far. Du er ikke gammel, du er ung bestemor, det må du nyte. Det gjør jeg, tenk alle årene vi har sammen med denne generasjonen. Det er herlig å tenke på. Snuspisen her har blitt 7 måneder, arti alder. Og artigere blir det framover.
En artig opplevelse jeg hadde forleden: var inn i bygda for å kjøpe juniordyne til Snusp for å ha på hytta. Han har jo vokst fra babydyne. Hun på butikken kjikka på meg og sa: har du så små du da ja? Nei jeg er mormor svarte jeg. Da ble hun mere forbauset. Lænt..Du vil sikkert også oppleve slike. Lykke til imorgen. Jeg gleder meg til fortsettelsen!!!!!

Anne Grete sa...

Gratulerer så mye som farmor , koselig det ,da kan man låne dem litt innimellom . Selv er jeg "bare " tante enda....

Vibeke sa...

Gratulerer så mye med barnebarnet! Ble litt sjokket da jeg så at du skulle bli bestemor - det må jeg innrømme. Du ser da ikke så gammel ut???!! :-) Ikke det at bestemødre må være så gamle da, men jeg trodde du var på min alder jeg. Og jeg er jo bare 29 og en del måneder hahaha

Wenche Kildahl sa...

Heia Bente!
Gratulere som bestemor!!! Fint navn, hehehe... min datter heter jo d, og har to barn, og tredje i magen 2,5 måned stor ;-) Du får det så koselig, at! Klem og dette var vel STORT!

Anne-Berit sa...

GRATULERER så mye,det var gøy vel.Kjempekos å bli bestemor kan jeg tenke meg,og så til ei lita tulle.Ha det bra,og kos deg i morra når du skal å se gullet.Klem fra meg!

Kristin sa...

Gratulere så mye Bente, dette blir morro. Så nå får jeg vel bare kalle deg bestemor heretter hehe. Nei, da kjekt å være ung og sperk da når en er bestemor. Får mere glede av det da!Sønnen din er jo ikke så ung da så du er vel ikke helt riktig 29 som Vibeke hehe

Bente sa...

NEI DA!!!!! Jeg er ikke riktig 29 ++++, jeg har fylt 30 da i hvert fall hehe.

Vibeke sa...

Jaja, 30 + noen mnd da. Er vi enige da? :-)

Du har vel fått se henne i dag tenker jeg. Må være så stort. Kos deg masse!