torsdag 2. april 2009

Marit kommet hjem etter nesten fire uker i Australia.

Marit går på Folkehøgskole i Ålesund, og nå på tampen av skoleåret har de vært på klassetur i Australia. De har fartet over hele landet og fått sett og opplevd mye fint. Når det gjelder mor og resten av familien er vi veldig glade for at hun er hjemme igjen. Hun tok tog fra Gardemoen så hentet vi henne på Dombås i går kveld. Vi fant ut at det var greit ellers måtte hun ha ventet mange timer på natt toget for å kommet seg helt til Oppdal.

010 (1160 x 1026)

Stor stas blant hundene når Marit kom hjem. Det er ti timers forskjell mellom Australia og Norge og utrolig mange reisetimer, så Marit kan med god samvittighet få lov til å slappe av på sofaen i dag. Men hun får ikke være der for seg selv nei:) Her er det Chanti og Lona som holder henne med selskap.

017 (864 x 576)

Ååå så godt det er å ha Marit her. Miika setter pris på å bli klødd bak øret. Chanti og Lona koser seg som bare det.

019 (1140 x 760)

Oss jenter imellom…

028 (1053 x 651)

En slapp gjeng

029 (1016 x 705)

Nå må jeg bare innrømme at jeg syntes det ble mange fine bilder her både av marit og hundene, så derfor blir det mange nesten like bilder her:) Men hva gjør vel det…

4 kommentarer:

Havfruen sa...

Nydelig Marit du har:) og jeg skjønner godt du (og bikkjene) synes det er godt å få henne hjem fra en slik tur langt borte hjemmefra:) Flotte bilder, bloggen din ble kjempefin med store bilder.
Her pakkes det...moden for påskeferie ja..
Majorklem til damene:)

Kristin sa...

Tenker det var godt å komme hjem til mor og far. Å nystekte boller og god sofa med glade og myke hunder.

Anne Grete sa...

Nydelige bilder av alle sammen :)
Idag jobbet jeg sammen med ei jente som har gått på samme folkehøgskole som din datter , men hun har vært i Sør- Amerika .

Wenche Kildahl sa...

Flotte bilder! Fin datter og nydelige Nina da. Min datter Nina venter tredje barnet termin, 22.juli. Så uka før er jeg absolutt heime her i Tromsø- Takk ellers for hjelpa ang. campingplass osv. i Danmark.