onsdag 21. oktober 2015

Tur opp i Morken 29 september 2015

Vi har hatt en aldeles nydelig høst, og jeg og hundene har hatt mange fine turer opp i Morken. Her er vi på veien mot brua til Svartøien.

Normalt har jeg gått denne turen veldig raskt, det er ca 1 mil til sammen, men denne dagen hadde vi noen fotostopp. Artig det og av og til :) Her er det Zaxon og Mimi som blir knipset.

To nydelige søstre. De er veldig snille tisper med godt gemytt, og de har gjort det utrolig godt i utstillingsringen hvor de har fått noen championtitler begge to. I år planlegger jeg å pare Mimi, og vil selvsagt beholde ei tispe etter henne. Kanskje også en hannhund, hvis jeg finner en god forvert. Ayliz planlegger jeg å pare om ca 1 år, og jeg vil selvsagt beholde en tispevalp etter henne også :)

Mimi og Zaxon. To nydelige tisper, jeg håper skal bli foreldre til mitt neste kull.

Nydelige Mimi. Hun er så hjertegod denne jenta.

Mimi og Lona. Lona er eldstedama i flokken min, og er blitt hele 7 år. Hun er fremdeles uten pels etter at hun fikk sitt siste valpekull 5 mai i år.

Stor kjærlighet mellom de to søstrene. De er så like på mange måter disse to. Kanskje ikke i utseende, men de har samme fakter og samme væremåte. 

Søstrene igjen. Det er litt morsomt å få noen bilder av disse to sammen, for noen måneder utpå nyåret flytter Mimi tilbake til sin eier i Danmark. Hun er bare på utlån til meg som er oppdretteren hennes.

Flotte tibber om jeg skal si det selv. Mimi, Ayliz og Zaxon.

Enda et bilde av N DK UCH DKJV-13 Chamiilon`s Daydream "Mimi" og NORD N SE DK UCH Chamiilon`s Deep Secret "Ayliz"

Gjengen som var med meg på tur denne dagen. Zaxon, Mimi, Ayliz, Tilde, Lona og Ebba (som er Kristin Bøe sin tispe).

Et nydelig par. Jeg håper jeg skal få et fint valpekull etter disse to om ca 1 år.

Er det høyt ned her tro, lurer Mimi på.

Nydelige Tilde og Zaxon. Tilde fikk en utrolig kraftig pels etter sitt første valpekull. Det skal bli godt når hun begynner å røyte, og får litt mindre pels.

Det stod en tregubbe ned i skogen og viste oss hvilken vei vi skulle gå :)

Nydelige høstfarger.

Det har vært så tørr og fin høst, at skogen har holdt seg grønn lenge, men nå begynner høstfargene å komme.

Ingen kommentarer: