lørdag 29. august 2015

Liten ferietur for Nina + utstilling i Danmark 16-21 juli

Ferie til Danmark og Legoland for Nina med bestefar og pappa, og utstilling for meg må vel være en fin kombinasjon. Vi reiste hjemmefra 16 juli, tok hurtigbåt fra Larvik til Hirtshals, og kjørte videre til Give i Sør-Jylland. Der var vi så heldig å få bo i gjestehuset til Harald Olsen og Ragnhild Primdahl på Kennel Sommerlyst. Ragnhild og Harald var selv på ferie i Øst Europa, men vi fikk bo der likevel. I tillegg til gjestehuset, lånte vi kjøkkenet i hovedhuset. Det var helt perfekt å bo der med tanke på hundene. Nå hadde de en stor inngjerdet hage å løpe i. Beliggenheten var også perfekt, med det meste i rimelig nærhet. Legoland og Billund var ikke langt unna. Det var heller ikke mer enn 45 minutt for meg å kjøre til utstillingen i Vejen. Været var vel ikke helt på topp, men det kan man ikke gjøre noe med. Vi hadde ellers en flott ferietur.

Ragnhild og Harald har en flott hage, og perfekt for hundene. Her er det Shani, Mimi og Ayliz som sitter og koser seg på hammocken.
Fikk et flott bilde av dem når de stod også. Litt artig å få bilde av disse tre sammen. Shani er kusinen til søstrene Mimi og Ayliz.

Zaxon stor og fulgte med jentene sine.

Disse fire fikk bli med til Danmark. Bare Ayliz og Mimi ble vist på utstilling, men Shani og Zaxon var med som heiagjeng :)

Ayliz og Shani koser seg i gresset.

Fine Mimi. Det er ikke første gang hun er på besøk på Kennel Sommerlyst. Hun og sin Danske eier Kristine Frey har vært der flere ganger før.

Shani, Ayliz og Mimi.

Mimi og Shani

Nina koste seg også på ferie. Legoland var helt supert, og Dyreparken var også populær. Her er Shani veldig nysgjerrig på hva Nina driver på med.

Nina med Shani og Ayliz

Fine jentene. Shani og Ayliz. Shani er bare 8 mnd her, så hun var for ung til å stilles.

Fine Zaxon. Jeg ville gjerne hatt han på utstilling, men av en eller annen grunn er han ikke noe glad i det.

Nydelig Shani

I dette trivelige gjestehuset som de kaller Buchingham Palace bodde vi de dagene vi var i Danmark.

Pappa vant en fin løvebamse til Nina.

Siden jeg droppet utstillingen søndagen, dro vi alle i Dyreparken da. Det var en flott dyrepark med store åpne området til dyrene. Det er viktig for meg å se at dyrene har det godt der. Nina må være modell sammen med elefantene.

Det var flere typer apekatter der, men her er det en gorilla som står bak Nina.

Nina må vise litt balanse kunst også.

Disse nydelige Flamingoene måtte jeg bare ta bilde av.

Vi gikk gjennom Dinosaurparken også. Kan være like greit at de er utryddet, for de var både store og skumle. De fleste gikk greit for Nina, men det var noen som beveget seg og lagde lyd, og da var det litt vel skummelt.

En tøffing som har fått klørne i Nina :)

Ingen kommentarer: