fredag 15. mai 2015

Utstillingsringen på Sunndalsøra 25 april 2015

Først ut var valp 4-6 mnd. Både Sjani og Esme gikk i den klassen, så jeg gikk med Shani og Silje Marie med Esme. Shani er eldig oppmerksom i ringen, og vi har god kontakt.

Shani går som ei kule i ringen. Beveger seg veldig fint.

Ikke så godt bilde, men vi ser de gode frasparkene og fine steglengdene til Shani. Dommeren sa også at hun beveger seg usedvanlig godt for alderen.

Silje Marie og Esme koser litt før de skal inn i ringen. Disse to falt totalt for hverandre.

Silje Marie var så flink å stille Esme. Det var ikke den enkleste saken, for Esme var mer opptatt av andre ting enn å gå pent enkelte ganger.

Shani er som ei dronning i ringen, men langt fra like flink på bordet. Hun ble veldig skremt på sitt første valpeshow, så nå er hun veldig usikker når dommeren skal se på henne. Vi får bare ta den tiden vi trenger på å bli trygg igjen, uten for mye mas. Dommer Mona Selbach tok seg god tid og var veldig flink med lillejenta.

Shani stiller seg som ei dronning.

Shani klarte å bli BIR i ei nokså stor valpeklasse. Bente Kornbergs Walker, som er en nydelig liten gutt importert fra Slovenia, ble BIM.

Så er det Zaxon sin tur i ringen. Han har godt fraspark, og beveger seg fint i ringen. Han er litt usikker på bordet, og blir som oftest trukket for det. Denne gangen gikk det litt bedre med en tålmodig dommer, og han fikk cert.

Zaxon foran dommeren.

Etter at hannene var ferdig var det lille Liz, Chamiilon`s First Prize, som skulle debutere i juniorringen. Syntes hun var aldeles nydelig på dette bildet.

Bente Kornberg og Liz er veldig konsentrert her. Liz fikk CK på begge utstillingene i Sunndalen, og det er eldig god debut for ei ung dame.

Til slutt var det åpen klasse tisper. Der stilte Silje Marie og "Cayzi" Chamiilon`s Crazy For You. Cayzi er blitt så lik mamma Elin nå :)

Silje Marie er så flink å stille Cayzi. Hun er ikke så gammel ennå, men en veldig god handler allerede.

Jeg stilte Mimi i åpen klasse. Resultatene på jentene ble EX CK på Mimi og EX på Cayzi.


Ingen kommentarer: